nası ya? o jantlar gerçekten müthişdir. ben kullanıyorum, herhangi bi sıkıntı çıkarmadı ki :/ yani bazen baya hor kullanıyorum ne bi eğilme ne bi yamulma falan yok :/
Bende İstanbulda oturuyorum da Anadolu'da okuyorum. Eskişehirdeki bütün bisikletçileri gezdim en iyisi Muratoğlu Bisiklet.
Hatta daha bugün 6-7 gibi Sedona 761 aldım oradan. Keşke daha erken yazsaydınız Sedona 711'in fiyatını sorardım. %10 indirim yapıyor ama malzemeleri falan da oradan alırsan indirir daha da. Eskişehir'deki en kaliteli malzemeler de Muratoğlunda var yine.
Hidrolik disk fren daha iyidir bana göre. V fren almaktansa üzerine azıcık daha koy ve Sedona 711D al.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için. Sanırım kron xc1000 alacağım. Eskişehir'den 750 TL gibi bi fiyat çıktı şehir dışından geleceğimi söyleyince. Çok cazip geldi. Kaçırmamalıyım bu fırsatı sanırım
ilk mesajdakı salcano ng 303 harıka gore bır bısıklet.905 tl den 700 e dusurulebılmıs olması da mukemmel.bence o fırsatı kesınlıkle kacırma.eger sehır dısına gıdeceksen ona gıt derım.uzun sure kullandım ordan bılıyorum.hem hafıf hem parcaları marka.rıtchey sele sele borusu gıdon gıdon bogazı.sram x-5 set.avid hidrolik fren ve takrıben 13.5 kg.neyse cok ovdum galıba ama gercekten sevıyorum bu bısıkletı.
merhabalar sürekli olarak ankara bursa arasında mekik dokuyacaksanız neden mtb düşünüyorsunuzki .size lazım olan bütceniz doğrultusunda güzel bir 28 inch tur bisikleti olacaktır.
Sayın abilerim ve arkadaşlarım ben sedona 741 almayı düşünüyorum bu konuda aklıma takılan bu paraya bu bisiklet değermi veya bu paraya daha iyi alıcabilecek bir bisiklet varmı? Bu iki sorunun cevabını sizlerden bekliyorum aynı zamanda sedona 741 ile ilgili yorumlarınızıda bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.