Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet askısı...

@Gökhan Toros

"Adam bisikleti yere gayet normal koymuş ne var bunda, asıl bilgisayar neden öyle duruyor?" diyecektim ki jeton sonradan düştü. Aylar sonra bisiklete binip vücuttaki oksijeni bu denli yakmak bünyeye iyi gelmiyormuş. :D Bu arada benim askıların aynısı o. :p

Scudo
@ocarkli

Kullanım olarak, alan olarak pratik oluyor. Fakat ileride sorun yaratabileceğini düşünüyorum. Ön amortisörlü mtb kullanan bir arkadaşım bu şekilde asıyordu. Maşa, üst kısmından yağ kaçırmaya başlamıştı. Lock out bağlantı bölümünden yani. Yol bisikleti için tamam ama mtb için ben önermiyorum. Araştırdığımda en ekonomik ve sağlam çözümün bu olduğunu gördüm:

http://img661.imageshack.us/img661/7586/9YrbMz.jpg

Ben böyle kullanıyorum ;)

Şöyle birşey var ben bisikleti 2012 model olarak 2014 yılında aldım 2 yıl boyunca bulunduğu şekilde askıda satıcıda duruyordu aldığımdan beri yaklaşık 6 aydır problemsiz kullanıyorum. Bir probleme yol açacak olsa satıcı yetkili servis bu şekilde muhafaza etmez diye düşünüyorum sonuçta problemsiz bir ürün satıp para kazanmak isteyecektir.

@ocarkli

Forumda eskilerden bir örnek de vardı bu şekilde sıkıntı yaşayan. Linkini bulursam paylaşayım hemen :)
Servisler yer kaygısından dolayı o şekilde asıyorlar bence. Sağlıklı olmadığı kanısında ısrarcıyım. Uzun süreli asılı bırakıldığında sorun oluşuyor.

Nasıl olsa 2 sene garantili bişey olursa bakarız çaresine oda olmadı forumda maşa arayacağız artık

@SerkanH

Var ayda bir kez duvarı sileceğime yılda bir kez de boyayacağıma söz verdim [emoji2] [emoji2] [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Berke K.

Mükemmel..... :harika::harika::)

Merhaba arkadaşlar, yeni bisikletimi evde tutmak istiyorum o nedenle askı arayışına giriştim.
Bar tipi askıları pedal ve lastiklerin duvara değme ve duvarda kir yapma olasılığı nedeniyle eledim.
Geriye dikey askılar kaldı. Ararken (link) bu ürünü gördüm. Bu dikey askı bisikleti oturtuktan sonra sağa doğru yatırma imkanı da tanıyor, yani yataya yakın bir konfor sağlarken duvarların kirlenmesini de engelliyor diyebiliriz..

Tek sıkıntısı 200 TL'lik bir fiyatı olması, kullanan varsa "değer bu fiyata" der mi, ya da daha da güzeli uygun fiyatlı bir muadili ürün gören, bilen, kullanan varsa paylaşabilir mi lütfen?

@mahden

Duvara asılacaksa, yer ile teması olmayan, oda içine doğru en az alan daraltan türleri seçmek daha mantıklı olur. Linkte ki ürünü örnek olsun diye verdim, daha uygun fiyatlı modelleri mutlaka vardır.

(link)

@MuratHan hocam bu bar tipi olanlardan bunları direk eledim, duvarın da kirlenmemesi lazım, yoksa bunun türevini 10-15 TL'ye evde kendimiz de yapabiliyoruz 2 L demiri kaplayarak..

Geri