T theoneking Üye Kayıt 31 Ocak 2015 Mesaj 6 Tepki 2 Yaş 29 Şehir Antalya İsim Tuğberk Bisiklet Salcano 12 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar bunu nerde bulabilirim? İnternet falan eve koyduğum zaman parkeler falan çiziliyor bide görüntü hoş olmuyor
Arkadaşlar bunu nerde bulabilirim? İnternet falan eve koyduğum zaman parkeler falan çiziliyor bide görüntü hoş olmuyor
Yigit K. Aktif Üye Kayıt 28 Temmuz 2016 Mesaj 138 Tepki 91 Şehir Bursa Bisiklet Salcano 4 Eylül 2016 #2 Arkadaşlar konuyu upluyorum çünkü yaratıcı fikire ihtiyacım var benim ayaklığında ucu kayboldu bir yere koyunca düşüyor
Arkadaşlar konuyu upluyorum çünkü yaratıcı fikire ihtiyacım var benim ayaklığında ucu kayboldu bir yere koyunca düşüyor
Burgony Üye Kayıt 18 Şubat 2016 Mesaj 73 Tepki 19 Şehir İstanbul İsim Sezer 4 Eylül 2016 #3 Hortumu kesip koysanız belki çözüm olur
Yigit K. Aktif Üye Kayıt 28 Temmuz 2016 Mesaj 138 Tepki 91 Şehir Bursa Bisiklet Salcano 4 Eylül 2016 #4 @Burgony şöyle kauçuk gibi bir malzeme bulmam lazım hortumdan ziyade
Burgony Üye Kayıt 18 Şubat 2016 Mesaj 73 Tepki 19 Şehir İstanbul İsim Sezer 4 Eylül 2016 #5 Hortumu çok azcık uzun tutup takma parkeyi çizmez ancak Yiğit için yüzey alanı arttırcak ve sürtünmeyi arttırcak bir şey gerek.
Hortumu çok azcık uzun tutup takma parkeyi çizmez ancak Yiğit için yüzey alanı arttırcak ve sürtünmeyi arttırcak bir şey gerek.
Hüesyin Üye Kayıt 6 Ağustos 2016 Mesaj 71 Tepki 60 Yaş 40 Şehir Antalya İsim Hüseyin Bisiklet Kron 4 Eylül 2016 #6 Kan almada kullanılan lastikler kauçuktur,geri kalanıyla sapan yapın bir elektrikçide makaron diyorlar bir plastik var kabloya takıp çakmakla ısıtınca büzüşerek kaplama gibi oluyor bir bakabilirsin
Kan almada kullanılan lastikler kauçuktur,geri kalanıyla sapan yapın bir elektrikçide makaron diyorlar bir plastik var kabloya takıp çakmakla ısıtınca büzüşerek kaplama gibi oluyor bir bakabilirsin
Yigit K. Aktif Üye Kayıt 28 Temmuz 2016 Mesaj 138 Tepki 91 Şehir Bursa Bisiklet Salcano 4 Eylül 2016 #7 @Hüesyin evet çok güzel düşündünüz yarın bi elektrikçi bulayım da alayım bu makaronlardan