ali alper uyar
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 763
Bende aynı fikirdeyim. Bir zaman sonra boya aksamına da zarar verir diye düşünüyorum.@necmeddin Abi, asperox benim siyah aynakolumu beyaz yapmıştı. Ben sadece zinciri söküp bir kap içinde kullanıyorum. Plastiklere zarar veriyor, rengini ağartıyor. Boyayı da zamanla matlaştırıyor.
cevap için teşekkürler benimde teller içerden geçiyor ama orta göbek le alakası yok kendi kanalı var@Bisiklet şoförü O borunun sadece vites fren kabloları kadro içinden giden bisikletlerde fonksiyonu var. Kablonun dönen mile değmesini engellemek için. Böyle kullanabilirsiniz yani, bişey olmaz.
ortadaki boruyla beraber yandaki plastiklerde kırılmıs mecbur alacagım@Bisiklet şoförü Kesinlikle olur. Zaten grupsette r7000 ile bb72-41b beraber geliyor. Göbeği neden değiştiriyorsunuz? Sert mi dönüyor? Rulmanların içini temizleyip tekrar yağlayarak akıcı çalışmasını sağlayabilirsiniz. Veya da sadece yeni rulman alıp rulmanları da değiştirebilirsiniz.
o dediginiz bb30 göbekleri gecerli presfit zarten plastikle beraber geliyor halowteckin dişsiz hali aynı@Bisiklet şoförü Plastik mi? Çok saçma bir iş yapmışlar. Zaten araya aracı bir parça koymak tasarım olarak saçma. Rulmanın direkt kadroya geçirilmesi en iyisi. Artık yeni bisikletlerde böyle sanırım.
Zincirim aşırı katı yağ oldu bu asperox kurtarır mı ? Bayaa bi ara motor yapı dökmüştüm karardı en nefret ettiğim şey oldu asperox dışında da başka çözümü var mı