Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet bakım ve onarım ücretleri

Konya Şampiyon Bisiklet
İşçilik ücreti:150tl.
İç dış fren vites telleri değişimi, arka ön göbek bilyeleri değişimi, arka göbek çanağı değişimi: 200tl
Gidon bandı:50tl
Toplam 400tl.
Servis süresi:27gün.
Bisikleti yeniden mi üretmişler 🙄

Scudo
Eskişehirde 150-170 arası sadece bakıma diyor eğer değişmesi gereken bir parça olursa parça ve işçilik ücreti geliyor birde

20210612_214808.jpgUfak bir kaza sonucu Arka aktarıcı ilk 2 vitese geçirtmiyordu.Bisikletçiye gittim ve arka aktarıcı tel tutucu gibi bir şey dedi o kırılmış mı zarar görmüş gibi bir şey dedi.Ufak ayarlar yaparak geçmiyor dediğim viteslere geçirtti bisikleti.

Bu kırılan şeyin sorun yapıp yapmayacağını sordum giderken falan, bir şey olmaz ve yapmaz dedi.Teli gerdirtince idare eder gibi bir şey dedi.

Bu konu hakkında daha bilgili arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.

Kadro kulağı yamulmuştur diye belirtmişti forumda bir başkası ama,bunun yamuk olduğunu söylemedi bisikletçi.
Kesin olarak yamuk olduğunu nasıl anlayabiliriz acaba?Yoksa sağlam mıdır?

@bilalfidanboy buyrun hocam,fotoğrafı.
Kadro kulağı yeşli olan değil değil mi?
Aktarıcıya bağlı olan siyah yer?

Bu foroğrafta bir açılma var gibi duruyor,bahsettiğim ufak kazadan olduğunu sanmıyorum.Ama daha önce var mıydı pek dikkat etmedim.Oraya darbe alacak bir çarpma değildi çünkü.

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: Kadir İLBAY
Geçen gün daha bakım yaptırdım Delta'da 280 liraya bisikleti sıfır gibi teslim ettiler. Kadro üzerindeki çıkaramadığı lekeler dahil gitmişti.
Fren vites telleri değişti, yıkama yağlama akord fren vites bakımı. Ayrıca fren vites kablolarını biraz uzattırdım. Buna da ücret almadılar. Çok memnun kaldım. Daha önce de memnun kalmıştım, tavsiye ederim.

Bisikleti en ince detayına kadar söküp ağır ve ince bakımdan geçirdim roller fren sistemi ve göbekden vites olunca yavaş,yavaş dinlene,dinlene yapdım meşakkatli iş en azından benim bisiklet türü öyle.

266779 dosyayı görüntüleUfak bir kaza sonucu Arka aktarıcı ilk 2 vitese geçirtmiyordu.Bisikletçiye gittim ve arka aktarıcı tel tutucu gibi bir şey dedi o kırılmış mı zarar görmüş gibi bir şey dedi.Ufak ayarlar yaparak geçmiyor dediğim viteslere geçirtti bisikleti.

Bu kırılan şeyin sorun yapıp yapmayacağını sordum giderken falan, bir şey olmaz ve yapmaz dedi.Teli gerdirtince idare eder gibi bir şey dedi.

Bu konu hakkında daha bilgili arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.

Kadro kulağı yamulmuştur diye belirtmişti forumda bir başkası ama,bunun yamuk olduğunu söylemedi bisikletçi.
Kesin olarak yamuk olduğunu nasıl anlayabiliriz acaba?Yoksa sağlam mıdır?

@bilalfidanboy buyrun hocam,fotoğrafı.
Kadro kulağı yeşli olan değil değil mi?
Aktarıcıya bağlı olan siyah yer?

Bu foroğrafta bir açılma var gibi duruyor,bahsettiğim ufak kazadan olduğunu sanmıyorum.Ama daha önce var mıydı pek dikkat etmedim.Oraya darbe alacak bir çarpma değildi çünkü.
Kadro kulağı fena halde yamulmuş gibi görünüyor.

Konya Şampiyon Bisiklet
İç dış fren vites telleri değişimi, arka ön göbek bilyeleri değişimi, arka göbek çanağı değişimi: 200tl
Toplam 400tl.
harbi şampiyonmuş herhlde fiyatta şampiyon üstüne soğuk su da iyi gider bu sıcakta biraz daha koy üstüne sıfır bisiklet al bari

Kadro kulağı fena halde yamulmuş gibi görünüyor.
Hocam kadro kulağını dediğiniz hangisi acaba?
O yeşil parça değil herhalde.
Çünkü aktarıcının olduğu şu kısımdaki parça diye biliyorum ben.Ayrıca normaldede öyle durması gerekmiyor mu zaten o kısmın?Screenshot_20210613-122635_Gallery.jpg

Son düzenleme:
@Anonim Bence isim verin ki işimiz olduğunda listemizden çıkaralım. Bir de, kendisiyle en ufak bir bağım olmadığını baştan söyleyerek, Sincan'da bulunan Emre Bisiklet'i şiddetle tavsiye ederim. Harun beyin hem ustalığı hem esnaflığı harikadır.

Yarın full bakımdan alıyorum bisikletimi. Ön, orta, arka göbeklerin sökülmesi temizlenip yağlanıp takılması, vites bakımı, ihtiyaç varsa akort, zincir bakımı, amortisörün sökülerek bakımı, fren kontrolleri ve bisikletin tertemiz yıkanması da dahil 100 lira vereceğim. Biraz fazla talep etmişler sizden.
Selamlar,

Eski bir mesajinizi gordum fakat su an benim icin guncel. Bisikletimi dun kargodan demonte sekilde alip bugun topladim. kendi capimda vites ve diger ayarlarini yaptim. Normalde vites ayarini, kablo gerginliklerini yapip birde zinciri temizlese yetmesi lazim diye dusunuyorum fakat yinede bir profesyonelin son bir bakis atmasi, benim gozden kacirmis olabilecegim kusurlarla ilgilenmesi tercihim. Bisikleti 5 yil once almistim, Antalya'ya tasindigim icin demonte edip kargoladim. karbon kadro, hidrolik fren, x9 ve x7 aktaricili.
hem fiyatta bana haksizlik etmeyecek hem de bisiklete hakkini verebilecek bir atolye tavsiyesi verebilir misiniz?

Selamlar,

Eski bir mesajinizi gordum fakat su an benim icin guncel. Bisikletimi dun kargodan demonte sekilde alip bugun topladim. kendi capimda vites ve diger ayarlarini yaptim. Normalde vites ayarini, kablo gerginliklerini yapip birde zinciri temizlese yetmesi lazim diye dusunuyorum fakat yinede bir profesyonelin son bir bakis atmasi, benim gozden kacirmis olabilecegim kusurlarla ilgilenmesi tercihim. Bisikleti 5 yil once almistim, Antalya'ya tasindigim icin demonte edip kargoladim. karbon kadro, hidrolik fren, x9 ve x7 aktaricili.
hem fiyatta bana haksizlik etmeyecek hem de bisiklete hakkini verebilecek bir atolye tavsiyesi verebilir misiniz?
Hangi şehirdesiniz

Antalya bu konuda aşırı pahalı. 200 TL ortalama fiyat veriyorlar.

Antalya bu konuda aşırı pahalı. 200 TL ortalama fiyat veriyorlar.
biraz arastirinca Ugur bisiklet diye bir yer buldum, scott'un bayisi sanirim. yarin oraya bir surup bakicam. Sehire yeni geldigim icin henuz iyi atolyeler nerde bilemiyorum...

İstanbul da bakım için fiyatları abartı olmayan önerebileceğiniz yerler neresi?

ön jant akordu 30 tl anahtar kendim yaptım :)

Konya Şampiyon Bisiklet
Toplam 400tl.
İşcilik tamam da o süre ne be gülüm. 27 Günde bisiklet yapanlar var.

Geri