Scudo Sports

Bisiklet bakımı ve temizliği

@serdarkoc
teşekkürmederim kardeş. izledim bu videoyu defalarca. o zaman yeni almıştı. şimdi baya zaman geçti ve daha iyi bir yorum yapabilme şansı olur diye düşündüm

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
Scudo
Hocam bisikletle Çanakkale 100. Yıl Şehitlere Saygı Turu'na katıldım. Ön bagaj ve arka bagaj tam doluydu. Uzun tura çıkmak için hazırlanmıştım. Efsane 57. Alay rampalarını hiç inmeden tam yükle tırmanabildim. Bunda benim kondisyonumun iyi olması da bir pay sahibi ancak bisiklet gerçekten akıyor. @ilker21

• Beğen
Tepkiler: ilker21
@yusufixx
teşekkür ederim dostum. bende tam vazgeçmiştim touringden-çünkü yok satıyor- fuji feather alacaktım. şimdi biraz daha bekleyim mi demiyor değilim :D bende de kırmızı brooks sele var. çok iyi gider yeşile sanki :D fiyatı uygun tutsalar bekelerim belki. kaça almıştınız siz?

@ilker21 Ben dolar bayağı düşükken almıştım. 1000 dolara. Yani 2.200 TL falan olmuştu çıplak fiyatı. Kırmızı Brooks efsane olabilir. Ben de su mataralarını kırmızı tercih ettim.

• Beğen
Çok güzel iş, başından beri takip ediyorum. Takıldıgım bikac nokta var.

Bir kere temiz bisikleti siliyorsun. Yanlış anlama kardeşim ama bisiklet yıkanır. Kompresörle üflersin kurur yani püf noktası kurutmak yada wd 40larsin su gider. Wd40 vidaları açar diyorsun sele kelepcesine sıkıyorsun. Sele borusu kayar çıtırtı yapar. tekerlekleri çıkartıp rubleyi de yıkayabilirsin. Balata temizleyici yerine marketlerde bile olan sıvı motor temizleyici sulandırılarak ekonomik kullanılabilir.
Yeni işlerini bekliyorum alkışlıyorum kaçıyorum

Emeğinize sağlık, teşekkürler.

abone olduğumdan anında tvden izledim(smart). Güzel video ama ben daha çok detay bekliyordum. Videoların devamını bekliyoruz. Arayı bu kadar soğutmayın :D

Bu arada farklı bisikletlerin testlerini gerçekleştirecekmisiniz...

@Anıl Erdoğan İki Teker Bir Adam keşke benim tek işim olsa :) Her gün video girebilirdim yılmadan. Ancak sırf video çekebilmek için birkaç şeyi erteliyorum. Yakında bir mtb incelemeyi düşünüyorum, saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@yusufixx muhakkak işiniz gücünüz var buna zaman ayırmanız bile çok güzel
Umarım donanımı deore ve üstü bir mtb incelersiniz...:harika:

Feather şekil itibari ile benzese de konsept itibari ile Touring'den ayrılır. Ancak ben de Feather'ı her gördüğümde içimin bir hopladığını gizleyemem :) @ilker21

• Beğen
paylaşım için teşekkürler. yeni başlayanlar için güzel bir sunum

@yusufixx
evet çok zıt iki bisiklet ama bende de aynı duygular oluyor arkadaş :) sabah touring alıyorum akşam ise yine feather :) sanırım feather alacağım :) tur içinse salcano ile devam

@Atahan Dümer
Teşekkür ederim. Kanalıma abone olursanız çok sevinirim.

Elinize sağlık güzel paylaşım.

güzel video takipteyim yeni başlayan birisi olarak.

Takipteyiz, son derece yararlı. Anlatımlar akıcı...

Hem bisiklet forum dan hem de youtube den sizi zevkle takip ediyorum videoların devamını beklerim:)

Zincir temizliği için belirli periyotlar var mıdır örneğin 30 gündür zinciri hiç yağlamadım

Geri