Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Bilgisayarı (KM Saati) Markaları

Ortalama bisikletçi için en iyi bilgisayar markası?

• Cateye

• Blackburn

• Topeak

• Sigma

• Trelock

• Planet Bike

• Toplam katılım
    111

randie

Aktif Üye
Tepki
88
Türkiye'de tüm markalar var mı bilmiyorum ancak artık ebay'den, evanscycles.com ve chainreactioncycles.com gibi sitelerden alışveriş yapmak kolay olunca birçok bilgisayar seçeneği var. Sizce ortalama bisikletçi için hangi marka daha iyi? Ankete oy vermeyi unutmayın.

Scudo
Ankette birden çok seçeneğe oy verebilirsiniz. Geçenlerde şu bilgisayara rastladım, $50'dı gelişmiş bir alet. Bisikleti ulaşım için kullananlar için ideal..

http://lh3.googleusercontent.com/public/lMcIbM3piiOZsYM_oT3-Nd7wVOC09a_ZtSXNe97H7dJJ_phxKiivMqwutiz7-i7CLDpvrDqkZspBFgikWykdO-TmLEWYrkvV9ImHFA8GyraHkAyqCn2XqemtwJEOfr3ZrouWs_ZBQeS_UdmUkUFqCEqRpUUmLMhklBcNf2k8O5WYdvZWnw

Bu markalara ek olarak, çok üstün teknoloji ve özelliklere sahip Polar, Garmin gibi markaların da ürünleri mevcut, fakat konu elektronik cihaz olunca ürünün kendi kalitesi kadar satış sonrası destek ve müşteri memnuniyeti de aynı derecede önem kazanıyor. Ben de yurtdışından parça alıp kullanan biri olarak size tavsiyem, bu konuda Türkiye'de en çok rahat edeceğiniz firma kesinlikle Sigma Sports'dur.. :in:

Evet Polar mukemmel marka. Ancak bildigim kadariyla profesyonellere hitap ediyor. Yoksa şöyle bir makina mükemmel olurdu:
http://images.sweatband.com/upload/products/main/Polar-CS200-Cycling-Computer.jpg

Herkes Sigma'ya oy vermiş. Heralde anketteki diğer markaları Türkiye'de kullanan yok.

Sigma 1609 kullanıyorum çok verimli hiçbir sorun yaşamadım :)

bende de bc509 var, kurdum ama yanlış kurdum sanırım bir şey algılamıyor makine. bir de ayarlamaları yapamadım. öylece bekliyor bakalım bir bilene göstereceğim. çalıştırdıktan sonra biraz kullanırım hoşuma giderse onunla devam ederim eğer gitmezse yukarıdaki cateye commuter'ı gözüme kestirmiş durumdayım.:)

canondale kullanıyorum bende ama sigma favorim... :) GErçi canondale (IQ114) de fena bi marka değil en azından biz fazla pro. olmayanlar için :)

Unutulan diğer bir markada Mavic :). Başlangıç modeli olarak wintech fs i kullanıyorum, alıcıları düzgün yerleştirdikten sonra çalışmasında bir sorun yaşamadım. Sigma'nın sevmediğim bir yanı var aslında güzel düşünülmüş ama 2-7 gibi sayıları biraz daha farklı gösteriyor.

Polar CS200 CAD kullanıyorum. Alacak olan arkadaşlar varsa Türkiye'den almasın yurtdışı fiyatının en az 2 katına satıyorlar ve fiyata kadans seti dahil değil.

bende sigma 1006 kullanıyorum ama hızı gösteren kilometre ve toplam kilometre dışındaki özelliklerini bilmiyorum teker teker açıklaya bilirse biri sevinirim

@ahmet enes kasapoglu

Fiyatı nedir acaba? Bide satın alabileceğim bi link gösterirmisiniz.

Ben genelde akŞamlari bİsİklet sÜrdÜĞÜm İÇİn ekrani arka aydinlatmali ve foksİyhonel bİr km saatİ ariyorum ve ayrica kadansta en kÖtÜ opsİyonel olmali bana hangİ marka ve modelİ tavsİye edersİnİz?

@halil fatih akbaş

pro lar hem fiyat hem performans olarak gayet iyi. bende 3.3 var kadans kiti kablolu saat ve alıcı kablosuz. memnunum tavsiye ederim. arka aydınlatmasıda var.

ben evnden işe- işten eve ve ara sırada haftasonları gezmeye çıkıyorum (katlanır kullanıyorum)

tavsiye edebileceğiniz bluetooth ile kullanabileceğimiz bir cihaz var mıdır?
uygun fiyatlı olacak şekilde. gerekirse yurtdışından da aldırtabilirim.

her hangi bir saatim yok (sadece ios telefonla kontrol etmeyi düşünüyorum)

@Photobyme
Strava veya runastic gibi uygulamaları kullanın derim. Bu iş için kullanılabilecek bir kaç uygulama;

(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006 ve mcb
Dechatlonun kablosuz 500 yol bilgisayarını kullanıyorum gayet memnunum 70 lira gibi bir fiyatı var

Sigma 9.16 ats kullanıyorum ve şimdiye kadar oldukça memnunum. wireless'ların bazen sapma yapabileceği konusunu çok araştırdım ancak sonunda kablonun görüntüsü ve kopma derdini yaşamak istemedim. KM saatini zaten aslında toplam yaptığım km'yi göstersin ki bisikleti ne zaman bakıma alayım diye kullanıyorum sadece. Benim için en önemli özellik bisikleti harekete geçirdiğimde km sayacının da otomatik çalışması idi ve Sigma da bu işlevi sorunsuz bir şekilde yerine getiriyor. Yoksa antrenman ya da gezi kayıtlarım için Strava'yı kullanıyorum halihazırda. Strava'nın şu ana kadar Runtastic'ten tek eksisi ise kalori hesabı yapmaması bedava versiyonda (ya da ben bulamadım bilmiyorum).

Cateye almayı da düşündüm aslında ama arada fazla fiyat farkı olunca vazgeçtim.

Bryton 310 tüm temel ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacaktır.

Geri