Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet boyama püfleri

Abi bu yorumum sana değil Asla Durma adlı kanala. Ben bu adamı bir türlü sevemiyorum nedeni ise her videosunda Trek markasını sürekli övmesi ve sanki dünya da tek iyi bisiklet üreten firma Trekmiş gibi markanın aşırı derecede fan boyu olması. Bir insan hemen hemen her videosunda sürekli araya sıkıştırıp *Ya işte benim Trek şöyle böyle* demesi aşırı derecede itici. Gerçekten bisiklet camiasında izleyemediğim tek youtuber olabilir. House of bike ile video çekince insanlar gelip *house of bike böyle kötü tecrübem vb var* yazınca da ya görmezden gelir. Sevmiyorum bu adamı. Bir gün çocuğu olursa ve ismini Trek koyarsa şaşmam.
Ben de kendisinin videoları sonucu büyük beden kadro denemek için Bursa'dan House of Bike'a gittim. Carraro g2 deneyecektim. Telefonda da ellerinde olduğunu söylemişlerdi. O kadar km gittikten sonra kurulu ellerinde olmadığını ve deneyemeyeceğimi söylediler. Acayip sinir olmuştum. Sonra Fx 2 denk getirip almıştım.
Tarık olabilir, aynı olmaz ama hatırlatır.

Hem Trek hem HoB onun sponsoru sanırım. Olmasaydı bu kadar onlara özgü içerik yapmazdı.

Ben ilginç bir videosuna denk gelirsem, "Merhaba arkadaşlar" kısmının geçtiğini tahmin ettiğim yere kadar sesini kısık tutuyorum. Bildiğim en samimiyetsiz ve zorlama selamlama herhalde ondadır.
Aynen katılıyorum. Ben de sevmiyorum. İtici ,yapmacık hareketleri var.

Aynen en uyuz olduğum zorlama merhaba arkadaşlar demesi.
Hali tavrı çok değişti özellikle Ironman'den sonra. +15m/km tırmanışlı +50km'lik bi sürüşü +20km/s ortalama hızın üstünde kapattığımda benim de evde eşime karşı falan kıçım başım ayrı oynamaya başlıyor, memleketin en vahşi tırmanışçısı triplerine giriyorum, muhtemelen bu vatandaşın -imkanlardan bağımsız olarak konuşuyorum- başarılarına erişsem bundan beter olurum :)

Konuya geleek olursam; benim bi Triban RC100 var, kendisine çok büyük bir kötülük yapmışım farketmeden. Ben bu arkadaşı arabanın bagajında taşıyorum sürekli. Lastikleri söküyorum, kadroyu bagaja sokuyorum ve lastikleri ön altta arka üstte kalacak şekilde kadronun üstüne koyuyorum. Ön jantın (link) parçası kadronun alt borusuna sürte sürte boyayı falan eşelemiş bi miktar :( Yaza doğru ya sadece o kısmı ya da komple kadroyu bi boyamayı düşünüyorum. Tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye beklerim; bi karış kadar bir kısmı boyayıp geçeyim mi yoksa komple boyama işine girmek mantıklı mıdır ne dersiniz?

:uzgnm:

Scudo
Ben tanışmıştım Trek ve wahoo sponsoru doğru.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
boya videosu ile başladı her şey 😎

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik

Çekeceğim çekeceğim ne zamandır denk getiremedim, feribotta karşımda dururken aklıma geldi çektim ama biraz pislik var üstünde kusuruma bakma lütfen. Biraz daha yakından bakınca kadronun kendisinde hasar var mı yok mu pek emin olamadım, üstteki TRIBAN yazısı yekpare bi etiket şeklinde yapıştırılmış. "B" harfinin üstü biraz eşelenmiş gibi görünüyo, muhtemelen biraz çizik var kadroda da ama sanki çok önemli bi problem gibi durmuyo, bilemedim? Hatta biraz da utandım ne yalan söyleyeyim, kendi popişini görmüş yara sanmış gibi oldu :( Neyse ama bu bisikletle geçireceğim uzuun yıllar var önümde gibi görünüyor daha, o yüzden mutlaka günün birinde bu kadro boyanacak :)

WhatsApp Image 2024-02-07 at 18.49.17.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-07 at 18.49.19.jpeg

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Çekeceğim çekeceğim ne zamandır denk getiremedim, feribotta karşımda dururken aklıma geldi çektim ama biraz pislik var üstünde kusuruma bakma lütfen. Biraz daha yakından bakınca kadronun kendisinde hasar var mı yok mu pek emin olamadım, üstteki TRIBAN yazısı yekpare bi etiket şeklinde yapıştırılmış. "B" harfinin üstü biraz eşelenmiş gibi görünüyo, muhtemelen biraz çizik var kadroda da ama sanki çok önemli bi problem gibi durmuyo, bilemedim? Hatta biraz da utandım ne yalan söyleyeyim, kendi popişini görmüş yara sanmış gibi oldu :( ...

314488 dosyayı görüntüle
314489 dosyayı görüntüle

Iyyy, bu ne !

Şaka tabii, fanusta tutmuyoruz bisikleti ama en azından bir ıslak mendille silip deformasyon mu kir mi emin olmak lazım. Pek sorun yok bence. Biraz çizik falan olmalı ki nazarlık olsun.

...Neyse ama bu bisikletle geçireceğim uzuun yıllar var önümde gibi görünüyor daha, o yüzden mutlaka günün birinde bu kadro boyanacak :)...

Muhtemelen de boyandıktan sonra yazısı TRIBAN olmayacak, çoğunda değil.
Rengi çok avantajlı olduğundan bence hiçbir zaman boya gerekmeyebilir.

Pompa iyiymiş. Lastik çok patlıyor herhalde. Lastiklerin marka modeli nedir?

Iyyy, bu ne !

Şaka tabii, fanusta tutmuyoruz bisikleti ama en azından bir ıslak mendille silip deformasyon mu kir mi emin olmak lazım. Pek sorun yok bence. Biraz çizik falan olmalı ki nazarlık olsun.
Abi anca dişli-zincir temizliği yapıyorum kış başından beri, 1-2 defa da bi kova su döktüm üstüne bisikletin o kadar. Haliyle anca bu kadar temiz oluyor :(

Pompa iyiymiş. Lastik çok patlıyor herhalde. Lastiklerin marka modeli nedir?
Lastik çok patlamıyor aslında en son 2022 yazında patlatmıştım ama n'olur n'olmaz bağladım öyle duruyor pompa da, heralde 1 yıldır falan ellememişimdir. Lastikler Vittoria Randonneur, hepsini Decathlon'dan almıştım.

Çekeceğim çekeceğim ne zamandır denk getiremedim, feribotta karşımda dururken aklıma geldi çektim ama biraz pislik var üstünde kusuruma bakma lütfen. Biraz daha yakından bakınca kadronun kendisinde hasar var mı yok mu pek emin olamadım, üstteki TRIBAN yazısı yekpare bi etiket şeklinde yapıştırılmış. "B" harfinin üstü biraz eşelenmiş gibi görünüyo, muhtemelen biraz çizik var kadroda da ama sanki çok önemli bi problem gibi durmuyo, bilemedim? Hatta biraz da utandım ne yalan söyleyeyim, kendi popişini görmüş yara sanmış gibi oldu :( Neyse ama bu bisikletle geçireceğim uzuun yıllar var önümde gibi görünüyor daha, o yüzden mutlaka günün birinde bu kadro boyanacak :)

314488 dosyayı görüntüle
314489 dosyayı görüntüle
Triban kadrolarını seviyorum ya. Güzel tasarlamışlar. Aklım hala XL kadrosu Türkiye'de olmayan Rc500'de. 😢

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Triban kadrolarını seviyorum ya. Güzel tasarlamışlar. Aklım hala XL kadrosu Türkiye'de olmayan Rc500'de. 😢

1707394739139.jpeg

"TRIBAN", bu kadar. Race, Sport, Super, Ultra, Road, web sitesi, markanın ve modelin çeşit çeşit yazılışı yok.
Decathlon'un diğer serilerde yazdığı dişli oranı gibi abuk şeyler de var ama yol modelleri tertemiz.

road-bike-triban-rc-500-disc-brake-blue.jpg

Sanki yavaş yavaş bi Triban sempatisi canlandırıyorum galiba forumda, hepinizi RC100'e binmeye ikna edip bi Trek Mrek bişey alıp bütün grandfondoları kazanmayı planlıyorum. Granfondocu mayosu da veriliyomuş artık hazır, kaçırmayayım bu fırsatı:D

Abi bu yorumum sana değil Asla Durma adlı kanala. Ben bu adamı bir türlü sevemiyorum nedeni ise her videosunda Trek markasını sürekli övmesi ve sanki dünya da tek iyi bisiklet üreten firma Trekmiş gibi markanın aşırı derecede fan boyu olması. Bir insan hemen hemen her videosunda sürekli araya sıkıştırıp *Ya işte benim Trek şöyle böyle* demesi aşırı derecede itici. Gerçekten bisiklet camiasında izleyemediğim tek youtuber olabilir. House of bike ile video çekince insanlar gelip *house of bike böyle kötü tecrübem vb var* yazınca da ya görmezden gelir. Sevmiyorum bu adamı. Bir gün çocuğu olursa ve ismini Trek koyarsa şaşmam.
shımano ile trek sponsor doğal olarak öyle diyor hoş değil ama kendisi açısın dan yapacak bir şeyi yok

Geri