Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet boyayan firmalar

Selam,
bu link üzerinden yapmakta olduğum boya işlerinden birisine göz atabilirsin. / 1500 gramlık bir çelik! Ya da daha fazla bilgi sahibi olmak gibi bir niyetin varsa / (link) ve (link) sayfaları üzerinden detaylı bilgi sahibi olabilir ve işlerimden bir kısmını da görme şansı bulabilirsin.
Yalnız şunuda konuya eklemek isterim ki, nominal ölçülerde ve olması gerektiği gibi bir boya işi gözüktüğü kadar kolay olmamakla, uzun bir proses çalışma aşaması ve emek isteyen bir iştir.

Scudo
@Tahsin Y. tabi her renk var birde o renklerin üzerine mat veya parlaklık veren spreyleride var ( yanlış anlaşılma olmasın satmıyorum :) )

zamanın da çok araştırmıştım arkadaşın paylaştığı link teki adam 3 kat demiş o yüzden olmamıştır uygulamadan önce yüzeyi çok iyi yağ ve tozdan arındırmak gerekiyor.

İnsanlar 300-400 bin dolarlık arabalarına yaptırıyor hatta artık ticari taksiler bu uygulamayı kullanan lar var sizi bilmem ama mat siyah olarak yaz sonu ben yapacağım galiba

@Dogukanaksu
Dogukan bey ozel mesaj gondermek istedim ama sanirim kapali :) size ulasabilecegim bir numara veya ortalama bir fiyat verebilir misiniz?

Konu bir yukari ciksin belki yardimi dokunan olur.

@Tahsin Y.
Selamlar, Facebook hesabı üzerinden mesaj atmayı denediniz mi?

Ben plasti dip İ gördüm fakat düzgün bir satış linki bulamadım sanırsam Pahalı bir ürün

Peki 400 ml bir bisiklet için yeter mi acaba ?

@DKN
Sıfırdan atılan boyanın yerini tutmaz bence ama yine de başarılı bir uygulamaya benziyor. İstediğin zaman da uygulamayı bisikletten ya da uygulandığı yerden söküp atabiliyorsun.
Video bir fikir verebilir

@Kubilay Koparan

hiç daha önce kullanmadım çevremden duyduğum ve araştırdığım kadarı ile tavsiye ettim. bence yeterli olucaktır ama almışken iki tüp almakta fayda var. az bir yer kalmışken bitebilir belki :)

Bir de bu var ama yaparlar mı bilmiyorum sormak lazım

Geri