Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet çantası ama hangisi?

pandelis

Üye
Tepki
34
arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 6 aydır bisiklet kullanıyorum. ben de çocukluk yıllarında bisiklete ara vermiş ve 30'undan sonra bisiklete dönmüş bir arkadaşınızım.

şehir/tur bisikleti diyebileceğim bir bisiklet aldım. onunla ilgili daha önce bir konu açmıştım gerçi. biraz ağır da olsa bununla pişmeyi düşünüyorum. motto'mda da görüldüğü gibi en iyi bisikletin sürdüğüm bisiklet olduğuna inanan birisiyim.

şimdi soruma gelecek olursak: (almanya'da ikamet ediyorum bu arada)

bisikletimin arkasına çanta veya heybe (artık nasıl adlandırılıyorsa) almak istiyorum. haziran ayında gidiş geliş 600 km civarı bir tur yapma niyetindeyim. çadır veya uyku tulumu alır mıyım tam bilemiyorum belki warmshowers veya hotelde konaklayacağız ancak tam karar vermedik. o yüzden çantayı da nasıl alacağıma karar veremedim.

şöyle bir şey mi alsam:
(link) kalitesi biraz düşük bunun

yoksa şu 15 litrelik işimi görür mü?

(link) bu da vaude kalite ancak tek parça. çift parçaları bana ağır olurmuş gibi geliyor. min. ağırlıkta turlamak niyetindeyim aslında.

siz değerli bisiklet dostlarından yardım beklemekteyim. önerilerinize ve linklerinize açığım.

teşekkürler.

Scudo
sem çanta var bisiklet çantaları üretiyor araştırın isterseniz herkes memnun gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: pandelis
15 günlük tura çıkacağım nasip kısmet ise 40 litre aldım a z hercihtimali düşünüp komplike ekipman yemek cesitccok istersen 15lik kesmez ama otel pansiyon konaklamaya 15 litrelik görünüm ve kullanım açısından idealdir.Çab@pandelis

• Beğen
arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.

(link)
bu ürünü 26 euro'ya aldım. ama bu vaudenin daha ufak hacimli çantasını alsam daha sonra, bu abus'un üstüne takabilir miyim acaba onu merak ediyorum şimdi :)

Kolay takılıp sokulen bır canta alın mutlaka yoksa bazen cıldırtıcı olabılıyor ...

• Beğen
Tepkiler: yeyu
Abi gözünü seveyim Almanya'da yaşıyorsun. Ortileb denen markanın anavatanı, ki tüm dünya turu yapanların birinci tercihidir...

Vaude nin Aqua heybelerini öneirim bende aldım çok memnunum heybe çok önemli uzun yol için herhangi bir aksilik halinde tur maf oluyor sağlam ve su geçirmez olmalı şimdiden iyi turlar

Vaude discover pro çanta gibi çanta.

Saman çuvalı gibi dürerek kapanmıyor.

Muşambadan değil.

• Beğen
Eğer günlük kısa turlar içinse bana üstü çanta daha mantıklı. Ben günlük turlar için ali Express ten bagaj üstü çanta aldım uzun turlar içinse heybe kullanıyorum

• Beğen
Geri