Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası İncelemesi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhabalar. Tüm bisiklet dostlarına selamlar olsun. Kendi dikip ürettiğim bisiklet çantalarını beğeninize sunuyorum. Su geçirmez kumaştan ürettiğim bu çantalar piyasada 150 tl civarı. İşçilik ve dikiş sağlamlığı olarak oldukça emek verip dikkat ettiğim bu ürünleri marka yapıp ihrac edip bisiklet çantası çanta ithataltını bir nebze de olsa düşürebilmek kaliteleri çantaları tüm bisiklet severlerle buluşturmak hedeflerimden birisi. Bu çantalardan burada iki adet sattım. Sattığım çantayı beğenen arkadaşımz bu çantayı ve işçiliği çok beğendim forumda tanıtalım önerisinde bulundu ve bende kabul ettim. Yakında bu çantaların ürün inceleme videosunu bu başlık altında siz değerli forum üyeleriyle paylaşacağım.

Tekstil sektöründe 18 senesini geçirmiş biri olarak Bisiklet çantası ihtiyacım sonucu bu sektörde bu konuda çalışma yapılması gerektiği kanaatine varıp ortaya bir şeyler çıkarmaya çalıştım. Katlanır bisiklet çantasının yanı sıra kadro çantası sele çantası gidon çantası ve geniş orta kadro çantası bisiklet tur için bisiklet ön tarafına konulan büyük çantalardan da üretmekteyim.

Çanta konusunda Bisikletlerinizin ölçülerine göre ve istediğiniz ölçülerde ve modellerde çantalar üretebilirim. Foruma emek veren ve forumdaki her üyeye sevgi saygı teşekkürlerimle.

Dosyalar

• turuncu dahon.PNG
    turuncu dahon.PNG
    61,1 KB · Okunma: 140
  • çanta turuncu.PNG
    çanta turuncu.PNG
    20,7 KB · Okunma: 124
  • mavi çanta23.PNG
    mavi çanta23.PNG
    52 KB · Okunma: 119
  • sarı çanta 2.PNG
    sarı çanta 2.PNG
    14 KB · Okunma: 116
  • turuncu askı.PNG
    turuncu askı.PNG
    69,6 KB · Okunma: 116
  • turuncu kapak.PNG
    turuncu kapak.PNG
    56,1 KB · Okunma: 110
  • sartı çanta.PNG
    sartı çanta.PNG
    78,3 KB · Okunma: 110
Scudo
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda @bisikletcantasi Birol beyin ilanını forumun market bölümünde gördüm katlanır bisiklet çantası almayı düşündüğümden iletişime geçtim ve sagolsun benim verdiğim ölçülere uygun bir çanta yaptı. Marketteki fotolar açıkçası tatmin etmemişti beni o sebeple nasıl birşey olacağıyla ilgili endişelerim vardi. Çanta 3 gün önce elime ulaşti. Çantayı inceledikten sonra kullanılan kumaşın ve işçiliğin beklentilerimin çok üstünde olduğunu gördüm. Forumda inceleme için birol beyden izin istedim. Bu konuda olayın ticari algilanacagi ile ilgili endişelerinin olduğunu söyledi. Ben az çok forumda beni tanıyanların benim böyle bir niyetimin olmayacağını bilebileceklerini söyledim. Umarım tanımayanlar da olayı ticari algılamaz. Amacım çanta ihtiyacı olan arkadaslarin bunu da seçeneklerinin arasına almasına vesile olmak.

Çantayla ilgili birkaç şey söyleyeyim

-Canta oldukça sağlam duruyor. Yumuşak kumaş değil sert dayanikli kumaş kullanilmis. Kullandığı malzemenin su geçirmezlik özelliği var. Arkadaşimiz kullandığı malzeme konusunda bilgi verirse iyi olur.
- Dikisleri cok düzgün geldi fotoğraflarda da görebilirsiniz.
-Üste tutmaya yarayan kisimlar her yanında olduğu için birçok farklı tutma şekline olanak sağlıyor.
  • Yandaki cep cırt cırt bantlı ve geniş içerisine bisiklet ile ilgili küçük malzemeler konulabilir.
  • Bisiklet çantasını taşıma çantası da güzel fakat canta için kullanılan malzeme sert kumaş olduğu için belirli bir miktar katlamaya olanak veriyor o sebeple taşıma çantası biraz büyük. Bisikletin bagajında taşınabilir.
  • Ben çantayı sadece uzun turlarda şehirlerarası otobüslerde yada uçakta taşımak için kullanmayı düşündüğümden, bisikletin zarar görmesini engellemek için yanlarına patlayan köpük, karton vb. maddelerle doldurmaya olanak vermesi icin bisikletin ölçülerinden biraz daha genişçe bir çanta istedim. Ama gördüm ki bisikletin ölçüsünde olması yeterliymiş.

Kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım burdan.

104016

104017

104018

104019

104020

104021

104024

104028

104029

104034

104041

Hocam ellerinize sağlık.çok hoş olmuş.yalnız neden ticari algılanmasından rahatsız oluyorsunuz.bu bir ihtiyaç ve ne kadar şanslıyızki üye arkadaşlarımızdan bunu yapanlar var.ne mutlu bize.yurtdışından pahalıya almaktansa sizlerden almayı tabiki önemli görüyorum.en fazla ne olur düzgün olmazsa burda alan arkadaşlar fikir beyan ederler dileyende dilediğine inanır.neyse konu dağılmasın,tekstil ülkesinde bunların olmamasının ayıbını bir yere bırakırsak süper işler yapmışsınız.tebrikler.

İsterse ticari olsun. Yetenekli ve çalışkan arkadaşların el emeği ve alın teri benim için her türlü maddiyatın üstünde. Çil çil dolarları yabancı sitelere dökerken içimizden birinin bizim için bişeyler yaparak emeğinin karşılığını almasında hiç bir sakınca görmüyorum. İnşallah zengin olur bu arkadaşımız.

Elinize sağlık, gayet güzel görünüyor

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Teşekkür ederim hayırlı günlerde kullanmanızı temenni ederim. Kumaş polyester su geçirmez kumaştır. İnceleme için teşekkürler

@runawayvulpes
teşekkür ederim :harika:

@atasoy

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. Allah herkese güzellikler nasip eylesin. Sevgiyle.

@haldun31

Teşekkür ediyorum. Bisiklet çocukluktan dostumdur. Katlanır bisiklet alınca ile çanta arayışına girdim kendime dikeyim dedim baktım ürünler dışardan geliyor. Tekstilci olarak bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündüm. Tekstil ülkesiyiz evet bisiklet ülkesi ekonomimizde olmadığı için bu alanda hiç bir firma bu işe girmedi. Bisiklet ile ilgili bir çanta markamız var mı bilmiyorum. Dünya çapında bizim tekstilcilerimiz çok başarılılar. Bu sektörde de başarılı olacağımıza inanıyorum. Bisikletin ülkemizde ulaşım aracı olarak kullanılmasının artması forma, çanta gibi malzemelerin Türkiye de üretimini hızlandıracaktır. Bu ürünler dışardan gelene kadar 1.5 misli fiyata çıkıyor. Yabancıların kullandığı kumaşları bilemiyoruz kendi üretimimiz olunca rahatlıkla kullanıyorum. Üreten bir ülke olabilmek önemli. Yorumunuz ve değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Sevgiyle.

Perşembe günü verdiğim büyük kadro çantası bugün elime ulaştı. Gerçekten çok güzel bir çanta yol bisikletiyle tura çıkacaklar için gerçekten fiyat performans ürünü. Herkese öneririm. @bisikletebin abi emeğine sağlık çanta çok güzel olmuş.

@Berkayesenkaya488

Hayırlı olsun kardeşim güzel güle kullan. :):harika:

@bisikletebin
bende bu çantadan almak istiyorum bana da yardımcı olur musunuz?

Geri