Merhabalar. Tüm bisiklet dostlarına selamlar olsun. Kendi dikip ürettiğim bisiklet çantalarını beğeninize sunuyorum. Su geçirmez kumaştan ürettiğim bu çantalar piyasada 150 tl civarı. İşçilik ve dikiş sağlamlığı olarak oldukça emek verip dikkat ettiğim bu ürünleri marka yapıp ihrac edip bisiklet çantası çanta ithataltını bir nebze de olsa düşürebilmek kaliteleri çantaları tüm bisiklet severlerle buluşturmak hedeflerimden birisi. Bu çantalardan burada iki adet sattım. Sattığım çantayı beğenen arkadaşımz bu çantayı ve işçiliği çok beğendim forumda tanıtalım önerisinde bulundu ve bende kabul ettim. Yakında bu çantaların ürün inceleme videosunu bu başlık altında siz değerli forum üyeleriyle paylaşacağım.
Tekstil sektöründe 18 senesini geçirmiş biri olarak Bisiklet çantası ihtiyacım sonucu bu sektörde bu konuda çalışma yapılması gerektiği kanaatine varıp ortaya bir şeyler çıkarmaya çalıştım. Katlanır bisiklet çantasının yanı sıra kadro çantası sele çantası gidon çantası ve geniş orta kadro çantası bisiklet tur için bisiklet ön tarafına konulan büyük çantalardan da üretmekteyim.
Çanta konusunda Bisikletlerinizin ölçülerine göre ve istediğiniz ölçülerde ve modellerde çantalar üretebilirim. Foruma emek veren ve forumdaki her üyeye sevgi saygı teşekkürlerimle.
Tekstil sektöründe 18 senesini geçirmiş biri olarak Bisiklet çantası ihtiyacım sonucu bu sektörde bu konuda çalışma yapılması gerektiği kanaatine varıp ortaya bir şeyler çıkarmaya çalıştım. Katlanır bisiklet çantasının yanı sıra kadro çantası sele çantası gidon çantası ve geniş orta kadro çantası bisiklet tur için bisiklet ön tarafına konulan büyük çantalardan da üretmekteyim.
Çanta konusunda Bisikletlerinizin ölçülerine göre ve istediğiniz ölçülerde ve modellerde çantalar üretebilirim. Foruma emek veren ve forumdaki her üyeye sevgi saygı teşekkürlerimle.