Froome ve gidon boğazı o kadar meşhur ki bir kaç tane tumblr hesabı bile var, zaten google a froome looking yazınca bile arkasından stem geliyor Dahası da çıkar eminim . Teşekkürler güzel oldu.
-Abi, dükkan açık kalmış!..
- Harbi mi? Ya Raşit abi, yapma şunu bana...
- Sende her defasında yiyorsun be olum. Millet de sen km saatine bakıyorsun sanıyor...
İtiraf ediyorum, her önünden geçişte mağazaya kedi gibi bakan benim, vitrin camları inceldi yalamaktan. İçerde Astana nın kullandığı bisikletlerin aynısından var, satılık. Formalar, aksesuarlar başka bir alem zaten.
@Hasan SAYLIK
Evet o resme şöyle bir yazı daha mı iyi olurdu sanki : " Baktım herif sürekli gidon boğazına bakıyor, beni farketmeden yanından geçiverdim " falan gibi.
motivasyon capslerine devam bisiklet sporunda en zor şey motive olmaktır inşallah aşağıdaki capsler bir nebze olsun motive eder sizi beni olduğundan fazla etti.
bakıyorumda sosyal paylaşım sitelerinde yaptığım capsler paylaşılıyor gülünüyor eğleniliyor iyi güzel de bari burdan alırken beğenin yada şurda paylaşıyorum diyin biraz emeğe saygınız olsun burdan sayfalarında paylaşan kişilere söylüyorum !