Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet çizik kaza (arkadaş)

Tuguj

Daimi Üye
Kayıt
20 Eylül 2015
Mesaj
311
Tepki
93
Şehir
Düzce
İsim
Aykut Baykurt
Bisiklet
Merida
Bugun hayatimda yaptigim en buyuk hatayi yaparak arkadasa bisikleti verdim ve sonra kaza yapti bisiklette ciziklerler olustu ne yapmaliyim suan cok sinirliyim ? 1493414446620659603627.jpg 149341448560791814710.jpg
Suan arkadaslar oto tamirciye yonlendirdi beni yarin saba gitcez onerileriniz nedir yada direk vuran kisiye on masayi aldircam 683 tl pasa pasa vercek iz kalirmi ? Ben gozum gibi bakiyorum orda iz kalma ihtimali varmi ?
 
Scudo
Herkese bisiklet verilmiyor maalesef. Ne desem bilemedim.
 
Hocam ne yaptın bir çözüm bulabildinmi?
 
Konu hallolmustur saolun boyaciya goturdum aynisi gibi yapti 50 tl verdik ama bisiklet bu sefer ayni yere dayali dururken dustu ve ufacik kilcal cizik olustu:acpsnr:.Bisiklete kazadan sonra detayli bakinca jantlarin per oldugunu anladim vuran kisi 400 tl gibi bi rakami karsilicak :harika:

Konu kapatilabilir
 
Trafik kazası vs. mi oldu nasıl bir kaza? benim bisiklette de 2-3mm genişlikte boyada çizilme oldu, onu kapatmayı düşünüyorum ilk başta macun alıp boyadaki oyuğu kapatıp üstünü de çizik giderici kalemler ile kapatmayı düşündüm işe yararmı bilmiyorum ufak bir çizik zaten. oto boyacı nasıl bir işlem uyguladı?
 
@Neil deGrasse Tyson benim biraz fazlaydi once duzcenin en iyi boyacisina goturduk baya kisiye sorduk sonra ayni renk boya aldik boyacidan sonra adama biraktik 50 tlyide teslim ettikboya 5 tl cillop gibi oldu cikti sadece kirmizi boya cizgiyi tuturamadim .Kaza mtb kulannicisi yeni basliyan biri duramadi oturma yerine carpti uctu uzerinden sadece bisikletmasada cizik olustu arka kadrodada ufak ama jantlar degiscek mavic almayi dusunuyorum :islik:
 
@Tuguj
Hocam merhabalar. Bendede merida crossway mat kırmızı bir bisiklet var. Benimde kadroda (selenin onundeki kisimda) bir kalkmiş yer var. Bisiklet standina takarken çizildi sanirim. Oto boyacı boyayi vs nereden temin ediyor diger kisimlariylda renk ayni oluyor mu?
 
Renk ayniya cok cok cok yakin oluyor ben fark etmedim cok cok ince yerde belli oluyor onuda benim kameram cekmez ama cok icinizde takildiysa duzgun bi boyacida boyatabilirsiniz yada rutus yapabilirler @oguz169
 
  • Beğen
Tepkiler: oguz169
@Tuguj malınız bu kadar değerli mi? Yani arkadaşım diyorsunuz, 400 TL mi arkadaşlık? Altı üstü çizik. Çiziklere bakınca jantların da pert olmadığını düşünüyorum. Fotoğraf koyabilir misiniz? Bir de arkadaşınız forumu ve konuyu takip ediyor mu? Etmiyorsa davet edin, konuyu takip etsin.
 
@Tuguj benim de maşada bir çizik vardı. ama boyacılar uğraşmak istemiyor :(
 
Bisiklet kişiye özel bir aygıttır. Bike fiting yaptırılan bir bisiklet hiç verilmez. Başkalarına verilmesi uygun değildir.
 
@Mesut DOĞRU zaten ilk arkadasima baktim durumu nasil diye baktim havada ucmus :D:D ama biseyyok bebegime dondum
@Seymour Glass ilk sunu diyiyim arkadasiz ama uzaktan cocuktan zaten parayi istemicektim kazadan sonra konustujklari yuzunden isticem ben kazada hayatta para isdtemem zaten veririrken onu goze alirsin ama cocugun dediklerini duysaniz yani siz bile uzulursunuz

@Işıklar Gazisi jantda derin cizikler var bide bi yeri yamulmus ondan :kötü:
 
Yahu bu araba değil ki çiziklere bu kadar takılıyorsunuz. Bisikletinizin fren, vites kablolarının kadroya sürtündüğü yerde çizikler oluşur, pedalı çevirirken paçanızın, ayakkabınızın sürtmesinden ayna kolun boyaları aşınır zımparalanmış gibi olur, üzerine binip inersiniz çizikler oluşabilir, mutlaka ama mutlaka sürüş esnasında lastikten sıçrayan taşla baya güzel çizilir. Bu çizikler araba gibi değer kaybettirmez hatta ikinci elde satış yaparken şurada çizik var burada iz var diyerek fiyat kırmaya çalışan adamı döverler. Jant bozukluğu diğer arkadaşların da dediği gibi akord ile düzelecek şeyler, mahalle içindeki bisikletçiler 5 tl.'ye hallediyor.
Başlıkta kaza yazıldığını görünce bir şey var zannettim, çok pimpirikli biriymişsiniz.
 
@anzolot fren tutan yerlerin uzerinde cizikler olusmus yani pabuclari yiyiyor ondan dolayi bende bisikletten anliyorum biraz :harika:
@Serkan Mıstınoğlu konu kilitlenebilir herkese yardimlari iciin tesekkur ederim
 
Çizik sorun yaratırmı? Kapattırmazisek?
 
İki teker bir adam videousunda cizik olan yerlere wd40 sikin diyordu. @Carcass06
 
@Seymour Glass

"Mal canın yongasıdır" diye de bi söz var. Emanet edilen mala zarar veren kişi eğer mal sahibini gerçekten önemsiyorsa daha o istemeden zararı en iyi şekilde telafi etmeyi samimiyetle teklif eder, nezaketen karşı taraf reddetse bile zararı telafi eder. Olması gereken budur. Yoksa trafikte aracımı yakından takip edip trafik ışığında aracımın arka tamponuna dokunan motosiklet sürücüsü kurye de biliyo "abi önemli bişey yok, bi pasta cilayla geçer çizik" diyip uzayıp gitmesini.
 
@Seymour Glass
Şimdi seymor usta hassasiyetini canı gönülden kavradım. Biz eski toprağız sende hamfiri bogart sever bir adama benziyorsun sendede eski toprak kokusu aldım. Neyse lafı uzatmadan efendime söyleyeyim dün biliyorsun dünya basın özgürlüğü günüydü. Tivitır alemine şöyle bir göz atıyım dedim bir yeni yetme gasteci şeyini almış sarı basın kartını almış onun reklamını yapıyor. Bu insü cin sözümona gasteci, Oha dedim çüş dedim (bu kısmı mıstınoğlu sansürlesin işinin adı ne) Bu nasıl bir indüvializimdir, bir ben yok benden içerücülüktür aklım kaçtı yahu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Geri