Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet çizimlerim

Scudo
Elinize sağlık güzel çalışma

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çizimler harika elinize sağlık.

Merhaba Volkan cogu resim silinmis ama gorduklerimden 90 li yillarin Leman dergisine, ozellikle ""Bahadir Boysal' stiline gittim. Gercekten muthis islerin var. En azindan bsikletin sagina soluna yapistirmak icin bir sticker katalogu hazirayip ayri bi baslikta toplasanz bunlari . lFaydalanalim bu sanattan . Gercekten gonulden tebrik ederim Usta

@mariokaldato bahadır boysal'dan oldum olası hiç haz etmem ama, diğer tüm yazdıkların için çok teşekkürler :)
yakında bisiklet kadrosu üzerine uygulamak için illüstrasyonlar/sticker'lar ile ilgili bir takım girişimlerde bulunacağım, buradan da haberdar ederim.
selamlar..

@volkan a
Tamam dostum mutlaka burdan haber verip bilgi ver
Not bahadir boysali bende hazetmiyodum 90 larda :D daha dogrusu cizimleri harika idi ama cok egolu ve narsist bi tarzi vardi ondan yani hehe

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Hocam ciddi anlamda bisikletin farklı yansımalarını görmek mümkün. Bakması çok zevkli resimler olmuş. Elinize, sanatınıza sağlık

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Hocam iyi güzel çiziyosunuz da bu çizimleri kullanırlar.. En azından bi imza atın çizimlerinize. Hiç imzanızı göremedim ben.

@Aazam ticari maksatla kullanmaya çalışan olmuyor, o anlamda işe yarayacak çizimler değil zaten.
Bunun dışında, sosyal medyada paylaşılmasını da -kaynak belirtilmese de- çok dert etmiyorum. yine de teşekkürler.

97513 dosyayı görüntüle

Hocam çizimlerinizi beğeni ile takipteyim.Bu fotoğraf da ki gibi fincan yaptıracağım.Yazının yanına yol bisikleti olsun istiyorum.Bu paragrafa uygun bir çizim rica edebilirmiyim :islik:

Dosyalar

• WhatsApp Image 2016-12-04 at 10.32.21.jpeg
    WhatsApp Image 2016-12-04 at 10.32.21.jpeg
    74,1 KB · Okunma: 87
  • Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri