Ismaildmr
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 383
- İsim
- Ismail demir
- Bisiklet
- Salcano
Evet arkadaslar bisiklet oto koltugu pahali oldugu icin ve 2 oglumu gezdirmek ve okula getirip goturebilmek amaciyla elimde bulunan malzemelerle birseyler yapmaya calistim.
Oncelikle malzemlerim neler.
1..0,9 kilo arasi oto koltugum vardi, buyukukleri icin ise yaramaz atil veziyette duruyordu.
2. 2 adet evde sakatlik yillarima ait koltuk deynegi.
3. muhtelif somunlu civata.
Bukme islemi icin bisikletin sele ile arka masaya baglanan ucgen boslugu kullandim..
Ilk once elimizdeki profilleri hasaplayarak uygun bolgelerde bukuyoruz.
Daha sonra destek profilleri ve kadroya baglanacak yerleri deliyoruz..fotograf cekmedi zaten tam goruntude hersey ortada gorunuyor.
Daha sonra koltugu uzerine yerlestirdim.
Arkadan koltugu profile sabitledim.
On tarafa diger cocugumu oturtmak icin 3 tekerlekli bisikletlerinin koruyucu profili vardi onuda yaptigim kelepcelerle alttan civatalayip kadroya sabitledim..
Ve sonuc..
Projemde eksik veya hatali gordugunuz yerler var ise goruslerinize acigim..yakinda siyah boya alip aliminyum profilleri boyayacagim..birde yesil koltuk ortusunu degistirecegim..hangi akla yesil almisiz hayret..
Yakin bir zamandada bisikletime ev icin kullanilan kapi alt profillerinden camurluk yapmayi dusunuyorum.becerirsem paylasirim.
Oncelikle malzemlerim neler.
1..0,9 kilo arasi oto koltugum vardi, buyukukleri icin ise yaramaz atil veziyette duruyordu.
2. 2 adet evde sakatlik yillarima ait koltuk deynegi.
3. muhtelif somunlu civata.
Bukme islemi icin bisikletin sele ile arka masaya baglanan ucgen boslugu kullandim..
Ilk once elimizdeki profilleri hasaplayarak uygun bolgelerde bukuyoruz.
Daha sonra destek profilleri ve kadroya baglanacak yerleri deliyoruz..fotograf cekmedi zaten tam goruntude hersey ortada gorunuyor.
Daha sonra koltugu uzerine yerlestirdim.
Arkadan koltugu profile sabitledim.
On tarafa diger cocugumu oturtmak icin 3 tekerlekli bisikletlerinin koruyucu profili vardi onuda yaptigim kelepcelerle alttan civatalayip kadroya sabitledim..
Ve sonuc..
Projemde eksik veya hatali gordugunuz yerler var ise goruslerinize acigim..yakinda siyah boya alip aliminyum profilleri boyayacagim..birde yesil koltuk ortusunu degistirecegim..hangi akla yesil almisiz hayret..
Yakin bir zamandada bisikletime ev icin kullanilan kapi alt profillerinden camurluk yapmayi dusunuyorum.becerirsem paylasirim.