Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet.com güvenli mi?

polo34

Daimi Üye
Tepki
149
Bisiklet
Sedona
215 tl lik alışveriş yaptım, parayı havale ettim, beklemede yazıyor, siteden ve instagramdan yazdım, cevap yok, telefonları çalışmıyor.

Scudo
Siteye girince en üstte çıkan görsele baktınız mı? Kendi alan adlarını satışa çıkarmışlar :)

Kredi kartı gibi güvenli ödeme yöntemleri dururken neden havale ile ödeme yaptınız?

Site satılık olduğu için kart sistemi güvenilir olmayabilir diye düşündüm, nette olumsuz yazı göremedim ve aldım ama iletişim problemi çıkınca şimdi huylandım.

Bu soruyu alışveriş yapmadan önce sorman daha mantıklı olmaz mıydı?

İçiniz rahat olsun site güvelinir sadece dükkanı kapattılar ve ellerinde ki malları satmaya çalışıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: polo34
Siz onların bulunduğu yere yakınmısınız? İrtibat numarası olsa iyi olurdu.
Özelden bir arkadaş bir numara verdi, sağolsun, whats up dan yazdım, cevap gelmezse ararım birazdan, iyi ki bu site var :)
Cevap geldi:)

Son düzenleme:
Firma cok guvenli bir firmadir. Asil merkezi Kanada Whistler'dadir ve maalesef Turkiye operasyonlarini kapatip Whistler'a gidiyorlar. Dolayisiyla telefonlarini cevap vermeyeceklerdir. Ellerinde kalan malzemeleri online olarak satiyor olduklarini dusunuyorum, paranizin yanmasi gibi bir durum olmaz kesinlikle, en kotu iade alirsiniz

4 sene önce tek lastik fiyatına çift lastik almıştım. Kargo vs. özenliydi. Sitelerine girip baktığımda piyasa fiyatı 300 lira olan lastiğin 90 tl olduğunu gördüm. Eğer alan adının satılık olması sıkıntı olmayacaksa hemen bir çift sipariş edeceğim.
Özelden bir arkadaş bir numara verdi, sağolsun, whats up dan yazdım, cevap gelmezse ararım birazdan, iyi ki bu site var :)
Herhangi bir sıkıntı var mı siteyle ilgili?

Ben geçen hafta N11 üzerinden beyaz içlik aldım, sorunsuz geldi.

Fiyatlarına baktım . Bazı ürünler gayet uygun. Ama aklıma İstanbul bilişim olayı geldiğinden ötürü tercih etmem. İnşallah güvenilir olup kişiler mağdur olmaz

Dün konuyu görüp biraz siteye baktım ve aradığım bir parçayı çok çok uyguna olduğunu görünce hemen sipariş geçtim, bugün elime ulaştı. Fazlasıyla hızlı geldi, şaşırdım.

Siteye soru sormam gerekiyor. Telefonları da meşgul. Elinde numarası olan varsa verebilir mi?

Dün konuyu görüp biraz siteye baktım ve aradığım bir parçayı çok çok uyguna olduğunu görünce hemen sipariş geçtim, bugün elime ulaştı. Fazlasıyla hızlı geldi, şaşırdım.
Hangi parçalar size uygun geldi. Yazma imkanınız var mı?

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
(link)

Maxxis 27.5" oto sibop iç lastik 65 TL bence çok uygun.

Fiyatlar uygun da kargonum 35.40 TL olması pahalı.

Toplu alim yapmak gerek, yoksa düşük fiyatlı tek parça birşey alındığında kargoyla beraber uyguna gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Merhaba.Ben de alışveriş yaptım ancak iletişim kuramiyorum.Rica etsem banada (5352224165)telefon numarasını yazabilirmisiniz? Teşekkür ederim

İbrahim Akartuna -0 (530) 434 98 70
sorunsuz teslim aldım.

Geri