Herhangi bir sıkıntı var mı siteyle ilgili?Siz onların bulunduğu yere yakınmısınız? İrtibat numarası olsa iyi olurdu.
Özelden bir arkadaş bir numara verdi, sağolsun, whats up dan yazdım, cevap gelmezse ararım birazdan, iyi ki bu site var
Cevap geldi
Hangi parçalar size uygun geldi. Yazma imkanınız var mı?Dün konuyu görüp biraz siteye baktım ve aradığım bir parçayı çok çok uyguna olduğunu görünce hemen sipariş geçtim, bugün elime ulaştı. Fazlasıyla hızlı geldi, şaşırdım.
Kendime EF505 vites/fren kolu, arkadaşıma da gidon sargısı ve birkaç aksesuar aldıkHangi parçalar size uygun geldi. Yazma imkanınız var mı?
Ben procycle pc320 kadro çantasını nette dip fiyata burada bulmuştum.Hangi parçalar size uygun geldi. Yazma imkanınız var mı?
Merhaba.Ben de alışveriş yaptım ancak iletişim kuramiyorum.Rica etsem banada (5352224165)telefon numarasını yazabilirmisiniz? Teşekkür ederimSiz onların bulunduğu yere yakınmısınız? İrtibat numarası olsa iyi olurdu.
Özelden bir arkadaş bir numara verdi, sağolsun, whats up dan yazdım, cevap gelmezse ararım birazdan, iyi ki bu site var
Cevap geldi