Scudo Sports

Bisiklet.com Yeni Yıl İndirimi ve Correre CLXX

Ürün dün elime ulaştı ama tartım evde olduğundan ve yoğun olduğumdan bakamadım. Akşam açıp kontrol ettim. Anlatıldığı gibi... 170 TPI. Aldığım yerle konuşmuştum zaten. Türkiye'deki gümrük mevzuatının değişmesiyle bu yıl CST'nin üst gurup lastikleri Türkiye'ye ilk defa girmiş. Bu ürün de CST'nin üstü grup ürünleri arasında bu yıl satılmaya başlanmış. Gözümden kaçmazdı :rolleyes:

Haftasonuna lastiği takacağım. Sürüşte aman aman bir fark olacağını sanmıyorum. Michelin Dynamik modeli ile aynı sonuçta yani kanalsız, düz. Protect leveli 3 olması benim için artı. Ben dokuma sıklığını ve hafifliğini beğendim. Klasik 27 TPI nerde, 170 TPI nerde :) :harika:

Scudo
Bir sürün bakalım. Yuvarlanma direncini merak ediyorum ben.
Önceki lastiğinizi de yazarsanız aradaki farkı yorumlarınızı da hesaba katarak daha iyi analiz edebiliriz.

Bu arada, önceki mesajımda bahsettiğim pabuçlar geldi. Ürün orijinal Shimano Dura-Ace. Alacak olanlar için bilgi vermiş olayım.

Fiyat olarak piysadaki muaidillerine göre oldukça iyi.Rubena fiyatına neredeyse.Malum korumasız olan modelleri çok kötü.Rubenanın 160 kmde 4 kez patladığını bilirim.Arkadaşım bu lastikten kullanıyordu ve memnun olduğunu söylüyordu.Ama ne ölçüde direnç verir bilemiyorum.İyi çıkar memnun kalırsınız İnşaAllah.

• Beğen
Tepkiler: Helen
Conti ultra sportlardan cok memnun kalmış ömürleri bitince 35 schwalbe cx comp lara geçmiştim.Bakalım güzel lastiklerse yeniden 23 lastiklere dönüş yapılır.

Kaç gram olduğunu yazmamışsınız, gerçekten 170 mi?

@Haluk Eke Ambalajı ile 182 gr, ambalajını çıkartıp baktığımda da 170 gram geldi. Ağırlık doğrudur.

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
Aha..İşte şimdi bütün dengeler değişir...

@Özhan Akgöğ :) Döndü döndü. Bir sorun yaşamadım ya, yalnız baya yorgun geldim pek forum havamda değildim o yüzden yazamadım :)
@Uğur S. Sürüş gayet iyi geçti. Biraz tempo çalışmak istiyordum. Sorunsuz, süper keyifli ama tempo sebebiyle yorucu geçti.
@Uğur S. Yuvarlanma direncine gelince oldukça başarılıydı. Ömrünü tamamlayan Continental Grand Prix 4000 lastiğimden sonra sürüşte performansı aratmadı. Tavsiye ederim.
:harika:

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Sipariş vereyim bari :D

Strava kaydı paylaşmanız mümkün mü? GP 4000 kayıtlarınız ile karşılaştırmak işe yarayabilir.

• Beğen
@chnkrmz Bilmiyorum ki :) Foruma yeniden takılmaya bile yeni yeni başladım :)

@Helen kolay be. açıyon start diyon telefonu cebine koyuyon sonra. sen tur atarken o da cebinde hesap kitap yapıyor.
gps çekmediği zaman biraz saçmalıyor sadece. gps çektiği zamande en son çektiği yerden seni uçak geçişi yaptırıyor :D

• Beğen
@chnkrmz E hız km sensörleri de aynı işi yapmıyor mu? Kaç km gittim ne hız yaptım bilmek için. Yani aynı şey diye hiç ilgilenmedim açıkçası. Bilemiyorum arada ne fark var diye boşvermiştim. :)

Geri