Scudo Sports

Bisiklet.com

@Tunafish

Rica ederim ama paylaşma sebebim duyurmak değildi :) Paylaşma amacım ben bisikletime karar verirken ve satın aldıktan sonra konuştuğum arkadaşlarıma pahalıya almış olduğumu söylemekti. Pfff konuyu kilitlesinler bari zaten sinirim bozuktu bu konu altında daha da sinirim bozuldu.

Moderatör arkadaşlar lütfen kilitleyebilir misiniz konuyu rica etsem.

Scudo
Yelki de mağazalarına bugün uğradım. 10 üzerinden 20 verebilirim. Gezdiğim en iyi bisiklet mağazası açık ara. Fiyatlar, kötünün iyisi, bilgi iyi, ilgi de.

Bakalım bende bir alışveriş için sipariş verdim. Umarım sorunsuz ve aldığım ürün gelir. :)

Alışverişi tamamladık. Sorunsuz istediğim ürün geldi :) Sadece paketleme için biraz özen gösterilebilir. Tavsiye ederim.

Telefonu açmıyorlar ya

Kesinlikle cok guvenilir, herzaman alisveris yaptigim yer.

bisiklet com güvenilir ama izmir firması. bahçeli bir villada güzel bir ortamları var. dükkan huzurlu, girişte bir kamelya gibi çardak var. bu sıcaklarda muhtemelen atolyede çalışmayanlar orada gelen müşterilerle sohbet ediyor, bu senenin mahsulü yavru kedilerin oyunlarını izliyordur. evet anglosakson bir sistemde telefon başında biri tam zamanlı durmuyor ama ürün çeşidi, uzmanlığı iyi. telefona çıkmıyorlar. ama olsun keyifli yer sonuçta.

Ulaşabileceğim bir numara var mı peki lütfen paylaşırmısınız sitesinde belirtilen numara hariç

oturduğum yere yakın oldukları için elden kadro getirmişlerdi o sırada konum paylaşımı için whatsup noları kalmış 0 507 395 95 09

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe ve KOMA
Geri