Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet dışındaki hobilerimiz...

insanın canı sıkılıyosa, şuraya bi bakması baya etkiliymiş..hikaye dinler gibi, hobileri canlandırıyorum okurken.. :)

Scudo
içinde biraz adrenalin olan her sporu yapmaya çalışıyorum, 1 sene amerikan futbolu oynadım, derslerim yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Capoeira yapıyorum. Bu ne derseniz Brezilya kökenli dans ve dövüş sanatı ( (link) ). Aletli dalış yapıyorum, zodiac bot kullanıyorum. Sörf yapmayı çok istiyorum ama bi türlü yapamıyorum :) seneye hedefim bi kiteboard( (link) ) kullanıcısı olmak.

bi de insani tarafım var :) o da puzzla yapmayı, maket uçak ve araba tasarlayıp, bunları inşa etmeyi ve bunları yaparken müzik dinlemeyi çok seviyor...

Profesyönel bateristim yıllarca jazz, Blues, Latin dersleri aldım grubum var rock, blues, country ve birazda latin tarzlarını çalıyoruz. Yazları fethiye'ye çalmaya gidiyoruz kışları da belli aylarda kıbrıs dan teklif gelince değerlendiriyoruz hayatım davul denilebilir 8 senedir davul çalıyorum ve ömrüm yettiği kadarda çalıcam bunun yanında blues harp da çaldığım vardır Saygılar...

Bende Elektro gitarımla sevişiyorum.
Blues , 1950-1980 arası "gerçek rock" ve bazı metal türlerini (hepsini değil) çalmakdan büyük zevk alıyorum :)

6 senelik olduğum yerde debelenme durumu var..Ama artık tak etti geliştireceğim iyicene :)

yüzme(her stili yüzerim ama branş gurbaaaa) ,triathlon(2 senedir yapıyorum bu sene iyice oturmaya başladı) ,inşallah bu sene monopaletde eklencek :D

Amatör fotoğrafçılık, edebiyat, klasik gitar, sinema...

bisiklet dışındaki hobilerimiz...
bisiklet bir hobi degıl yasam seklıdır:D

elektronık...

Şu aralar en üstte bisiklet,Hi-Fi ve Hi-End müzik dinlemek ve ekipmanlarıyla uğraşmak,Flight Simulation.Masa Tenisi,Bisiklet Forum,Her türlü tamir bakım onarım.İnternet.

Kesinlikle basketbol..NBA yi çok yakından takip ediyorum..Yüzmek benim ilk tanıştığım spordu çok başarılı olcağımı düşünmüştüm kafat okulum engel olmuştu..Daha sonra baskete geçtim..Pınar Karşıyaka B Genç oynarken ayağımı kırdım :( ve şimdi bisiklet :) Ayrıca Yarış Dünyası ile çok yakından ilgilenirim..Özellikle UCI ın sitesine girip deli gibi yarışları takip etmeyi, sonuçlara, derecelere, tur zamanlarına bakmayı, aralarında kıyas etmeyi ve bu gibi şeylerle uğraşmayı çok seviyorum..

Formula 1 asla ama asla atlayamam...Kimi Raikkonen tek favorim..
Son olarak ta her gençte olduğu gibi bilgisayar ve playstation 2 aşkı :) yukarda iddalı bi arkadaş gördüm Pes konusunda..Kendisi de İzmirdeymiş umarım bi gün tanışma fırsatımız olur..
Saygılar...

model arabalar ve uçaklar ,dağcılık,bisiklet,koşu, fotoğraf çekmek,masa tenisi,
kitap,müzik.şimdilik bunları yazayım...

İşten fırsat kalırsa fotoğraf çekmek,
Rakip bulabilirsem bilardo
Fırsat bulursam sinema
Dinlenecegim zamanlarda PSP
Uzun zamandır oynayamadığım bowling
:)

müzik(rock-metal) ve voleybol(okul takımındada oynuorm) :D

album kolleksiyonu yaparim bende,buyuk bir haz benim icin

rc(remote control otolar ) yeni yeni rc helikopterede merak sardım

basketbol, masa tenisi, futbol izlemek oynamak.snooker izlemek.fotoğraf çekmek, çizgi roman okumak.şimdilik aklıma gelenler:D

Geri