Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Dövize Karşı

Scudo
Üç sele, bir sürü tayt herşeyi aldım. Kimse kedi Hamlet altına yatırım yapmadı demesin. :tskler:
Üstüne de dikkat etmeniz lazım. Sürerken rüzgarı en sağlam gören yer göğüstür.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ekimde 9350 ye aldığım Scott spesteer 20 şimdi aynınditede 9990 TL.Arabayı geçtim istediğimiz bisiklete bile binemiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Herkes yazmış aynı şeyleri yazmayacağım. Sırf çok zam gelecek ya da değerinden fazla ederi olacağı için bisikletlerin 5 kişiden borç para aldım. Bisikletin arkasına "Doslarım Sağolsun"yazdıracağım

Dovize tokadi vurduk butun buyuk oyunu bozduk 😆

• Hahaha
@mehmet.ali Bende Opel Corsa vardı. Geçen sene kasım ayında 25000 tl ye sattım. Şubat ayında 55000 lira oldu.

• İnanılmaz
Bir sene sonra forumda bulunabilecek başlıklar:

- 7000 TL'ye alınabilecek Tourney setli yol canavarları
- Tiagra : yeni Dura-Ace
- Bir çılgınlık yaptım, paraya kıyıp Corelli aldım
- Market bisikletiyle Çanakkale gezisi
- Dolar 20 plus
Abi corellicilere ayb değil mi şimdi üzüldüm valla :( .
(!)

@Sadettin Z.
- Bir çılgınlık yaptım, paraya kıyıp Corelli aldım
bunu yaptım pişmanım kadro berbat rijitlik yok arka taraf bildiğin oynuyor sağa sola zorlasam kaynak yerinden kopacak servise verdim hakem heyetine verdim sonuç alamadım

düzgün bir kadro ilanı veya bf indirimlerinde yurtdışın da birşey denk gelirse etiketlermisin 47-48-49 kadro boyu olabilir alü istiyorum karbon değil

zaten pahalı olan bir spor kurdan dolayı yapması imkansız hale kadar geliyor futbol değilki forma krampon birde top alıp oynayasın

Yeni bir taktik geliştiriyorum. Dövizi dövizle vuracağım. O bana bi tokat çakmasın da

Bisiklet dövize, ben de dövize karşıyım.
Butona bastım.

X lira ile piyasalara daldım.
Y lira brüt kar elde etmeyi planlıyorum
Z lira sermayemin faizi olsun.
Y-Z lira ile yani kardan x liranın mevduat faizinin çıkarılması ile elde edilen para ile de bisikleti almayı düşünüyorum.

Bazı sorular var
Bir kar elde edebilecek miyim belki de batıracağım. :krktm:
Y-Z lira yani bisiklet parası ise şu günün şartları ile 15000-20000 arasında değişen büyük bir değer. Bunu elde edebilmek için giriş sermayemin yüksek olması gerekiyor. Ki bu şu anda bende yok.

Bisikletin parası takribi 1800 euro olsun. Yani aylık 150 euro faiz dışı kar elde edip biriktirmeyelim.
Bunu bu şekilde çıkarmam zor olacağından bir taktiğim daha var.Bu taktik değerli dostum @trainspotting35 in "Sigara içmiyorum ben arkadaş, hiç masrafım yok. Onu da bisikletime harcamayam mı?" Gerçekten de sigara içmeyerek ayda 600 lira biriktirmek iyi bir lokomotif etki. Bu 600 lira yaklaşık 60 euro. İyi para.
Geriye 90 euro kalıyor. Biraz daha yaklaşmış oldum.
Belli aralıklarla aylık 150 euroya ne kadar ulaştığımı sizlerle paylaşacağım.
Gazam mübarek olsun. Bundan sonrasını piyasalar düşünsün. 😜

Not 1 Yatırım tavsiyesi hiç değildir:tskler:
Not 2 Dolar ve eurodan para kazanılmadığının, kazanılmış gibi görünen paranın da sadece paranın mevcut değerinin korunmasına yardımcı olacağının farkındayım.

Bisiklet dövize, ben de dövize karşıyım.
Butona bastım.

X lira ile piyasalara daldım.
Y lira brüt kar elde etmeyi planlıyorum
Z lira sermayemin faizi olsun.
Y-Z lira ile yani kardan x liranın mevduat faizinin çıkarılması ile elde edilen para ile de bisikleti almayı düşünüyorum.

Bazı sorular var
Bir kar elde edebilecek miyim belki de batıracağım. :krktm:
Y-Z lira yani bisiklet parası ise şu günün şartları ile 15000-20000 arasında değişen büyük bir değer. Bunu elde edebilmek için giriş sermayemin yüksek olması gerekiyor. Ki bu şu anda bende yok.

Bisikletin parası takribi 1800 euro olsun. Yani aylık 150 euro faiz dışı kar elde edip biriktirmeyelim.
Bunu bu şekilde çıkarmam zor olacağından bir taktiğim daha var.Bu taktik değerli dostum @trainspotting35 in "Sigara içmiyorum ben arkadaş, hiç masrafım yok. Onu da bisikletime harcamayam mı?" Gerçekten de sigara içmeyerek ayda 600 lira biriktirmek iyi bir lokomotif etki. Bu 600 lira yaklaşık 60 euro. İyi para.
Geriye 90 euro kalıyor. Biraz daha yaklaşmış oldum.
Belli aralıklarla aylık 150 euroya ne kadar ulaştığımı sizlerle paylaşacağım.
Gazam mübarek olsun. Bundan sonrasını piyasalar düşünsün. 😜

Not 1 Yatırım tavsiyesi hiç değildir:tskler:
Not 2 Dolar ve eurodan para kazanılmadığının, kazanılmış gibi görünen paranın da sadece paranın mevcut değerinin korunmasına yardımcı olacağının farkındayım.
Cok mantıklı ben gidip bir Sora Blizzard kışlık tayt alayim hemen 😆

@hamlet2006 Sigaraya tekrar başlayıp bırakırsan birikim 120 Euro olur.
249298 dosyayı görüntüle
Baktım para birikmiyor "olağan dışı gelir" elde etmem gerekir.
Bizim @Cemal Ç. euro zengini. Cemale derim ki "Cemal bana borç euro ver" O da beni sever verir. Ben de "Ama ben senden ne zaman borç aldım ki" derim. Bu birinci yol😈
İkinci yol @Cemal Ç. yi kaçırırım. Sonra Macron'a derim ki "Cemal elimde bana bisiklet parası yollarsan Cemali Fransaya göndermem." Muhtemelen Cemalin kuruhasanın içine kaşar ve sucuk koyup tost makinesinde pişirdiğini duyduktan sonra Macron parayı yollayabilir.

Geri