Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet duvar askı aparatı tavsiye

Scudo
@kartal brc
image.jpeg image.jpeg image.jpeg
Direkt bisikleti asamazsınız . Benim yaptığım gibi çanta askısı ile asıp-bakım yıkama standı olarak kullanabilirsiniz ki ben çok memnunum. işiniz bittiğinde askı için kullandığınız çanta kemerlerini çengellere topluyorum. ortada bir şey kalmamış oluyor. çengellerin büyüklüğü 10 cm kadar . genişliğine ise kadro üst borusu zaten sığmaz.
Eğer bisikleti tepetaklak yani jantlarından asarsanız direkt olur.

• Beğen
Tepkiler: kartal brc
ikea'da duvar raflarını taşıyan üçgen parçalar var. fotoğrafta yukarıdan üçüncü. bisikletin gidon genişliğini ölçüp en uygun olanını aradım, bunu buldum.
60362 dosyayı görüntüle

bisikletle temas eden yüzeyine beyaz keçe yapıştırdım. en uç kısma da yine ikea'dan aldığım minik dolap kulplarından vidaladım. sonuç böyle:
60368 dosyayı görüntüle

toplam 20 tl'ye falan maloldu.

Arkadaslar merhaba. Ayni tereddutler benimde kafamdaydi. Onun icin kadroyu kavrayan bir aparat aldim atak marka 59tl
Tabitim videosu hazirlamaya calistim. Faydasi olur diye yolluyorum.

• Beğen
Tepkiler: n500
Decathlondaki 15 liralık çengel oldukça işlevsel, konuya attığım tereddüt içerikli mesajdan bu yana kullanıyorum. Hem sağlam hem de yer kaplamıyor, gönül rahatlığıyla kullanın.

@Onur YCL

bencede sağlam ve daha pratik o konuda bir sıkıntı yok, hatta fiyatıda uygun. Kadrodan kavraması benim daha çok içime sindi.

@volkan a aslında bu tip bir şey gayet güzel fakat benim fren telleri kadronun içe bakan yüzeyinde geçiyor orada ezilme vs. gibi sıkıntı olur diye hiç yanaşmadım @Saturn bu decathlondaki ürün gayet makul ve kullanışlı geldi sonuçta bisikleti aldığım yerde de aynı şekilde asılı duruyordu. Birde forumda daha önceden görmüştüm birisi bu bilgisayar sandalyesinin kol kısmında yapmıştı yaratıcı çözümlerden

bu cıhaz sadece yarıs bisikletleri içinmi ben dag bisikleti 29 jant kullanıorum acaba bu cıhaz tasırmı

25 kg taşıma kapasiteli bike hand marka aldım fiyat 50 tl evde 2. Bisiklet gelince ve 1+1 olunca mecbur asmak zorunda kaldım
82d47daa18f77552d241fa34ea7482cc.jpg

(link) Bisiklet&wt_gl=cpc.nelk.spor.pla&gclid=CLHf2eTcjtECFUo6Gwodv_8CXA

(link) bunu tercih edebilirsin.Yadan ön tekerden asılanlar var onlarda olabilir.(link)

(link)
(link)
(link)

Koçtaştan iki tane L demir alıp etrafını süngerimsi bir şey ile sardım bu şekilde kullanıyorum

Dosyalar

• P_20161225_124248_1_1.jpg
    P_20161225_124248_1_1.jpg
    116,7 KB · Okunma: 124
  • Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
20171101_145852.jpg
20171101_145904.jpg 20171101_150008.jpg
Buda benim aparat

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Arkadaşlar bisikleti ön janttan astığımızda karbon jant için bir sorun oluşturur mu?

Bisikletim yaklaşık 8.5 kilo ve bir bisiklet daha var evde. O yüzden ikisini kadrodan kavrayacak sistemlere pek sıcak bakmıyorum. Yan yana ikisini de duvara dikine asmayı düşünüyorum. Decathlon'daki askı aparatını gözüme kestirdim, dediğim gibi tek derdim janta yük binmesinin bir sorun olup olmaması.

(link)

(link) Bende bu ürünü sipariş verdim bugün elime geçer kargo bedava şuan iyi ürüne benziyor bisiklet asılı olmadığı zaman kolları katlanabiliyor tavsiye ederim.

@Cenk Akbulut
Bisiklet ağırlığı bakımından herhangi zarar vermez zira o jantlar seni taşıyor.

@Bigpatron Hocam haklısın, yabancı forumları da inceledim aynı şekilde cevaplar var yalnız beni endişelendiren jantın üzerindeyken janta eşit kuvvet biniyor ama asılı halde tek yerden binici ağırlığı kadar olmasa da bisikletin kendi ağırlığı biniyor.

Bu kuvvet janta değilse de tellere zarar verir, dolayısıyla akordu etkiler mi acaba?

@Cenk Akbulut
Direk akort telinden asmadığın sürece etkileyeceğini sanmıyorum. Kaldiki zarar veren birşey olsa pro takımlar kullanmazdı asma sistemini. Yarışlarda kullandıkları malzeme otobüsünde aynı senin bahsettiğin şekilde asıyorlar bisiklet ve jant takımlarını. Haa kullandıkları malzeme senin alacağın ile aynımı? Tabiki değildir muhtemelen daha kalitedir ama mantık aynı. Sen yinede araştır içine sinmez ise başka yöntemlere yönel.

Janttan asmak istemiyorsan tavan askısı dene ama fiyatı daha pahalı senin almayı düşündüğünden

(link)

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
Geri