SerdarDemirel
Üye
- Tepki
- 179
- İsim
- Serdar DEMİREL
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Evet hocam, askı aparatları her kadroya uymuyor, bende monte ettikten sonra tellere baskı yaptığını farkettim açıkcası, fakat cok profesyonel ve pahalı bir bisikletim olmadıgı ıcın çokta önemsemiyorum açıkcası, alanımda dar oldugu ıcın bu sekılde koymak zorunda kaldım.Bisikleti kadrodan asmak bana yanlış geliyor. Siz özel yaptırdığınız için kadro şekline uyumlu. Farklı bir tür bisikleti aynı askıya asamayabilirsiniz veya yamuk durabilir. Ayrıca kadronun boyasına zarar verme ihtimali var. Gürdüğüm kadarıyla tellere de baskı yapıyor. Tercih meselesi. Güle güle kullanın.
(link)Merhaba, günlerdir duvar askı aparatı arıyorum maalesef istediğim ürünü bulamadım. Bisikleti salona koyacağım için stasdock benzeri bir şey istiyorum. Bonk cycling diye bir firma buna benzer ürünler yapmış ve gerçekten güzel görünüyor ancak kendilerine dm attım ve dönüş olmadı. Hanımın baskısından kurtulmak için sizlerden yardım istiyorum.😀
Buna baktım ama çok içim ısınmadı açıkçası. Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.(link)
(link)Buna baktım ama çok içim ısınmadı açıkçası. Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.
Selamlar.Merhaba, günlerdir duvar askı aparatı arıyorum maalesef istediğim ürünü bulamadım. Bisikleti salona koyacağım için stasdock benzeri bir şey istiyorum. Bonk cycling diye bir firma buna benzer ürünler yapmış ve gerçekten güzel görünüyor ancak kendilerine dm attım ve dönüş olmadı. Hanımın baskısından kurtulmak için sizlerden yardım istiyorum.😀
Merhaba, günlerdir duvar askı aparatı arıyorum maalesef istediğim ürünü bulamadım. Bisikleti salona koyacağım için stasdock benzeri bir şey istiyorum. Bonk cycling diye bir firma buna benzer ürünler yapmış ve gerçekten güzel görünüyor ancak kendilerine dm attım ve dönüş olmadı. Hanımın baskısından kurtulmak için sizlerden yardım istiyorum.😀
(link)
Böyle bir ürünü sanayide yaptırabilirsiniz. maks 300 tl tutar
(link)
3d yazıcınız varsa bu model de işinizi görebilir.
(link)
Bir üstteki modelin metal olan versiyonu. yine sanayide çok çok daha ucuza yaptırabilirsiniz.
PETG ve ya ABS malzeme ile dayanıklı bir çözüm alınabilir PLA+ belki kurtarır ama dediğiniz gibi PLA bu iş özelinde tercih edilmemesi gereken malzeme.3D modeli yapacakları şimdiden uyarayım. Benzerini yaptım ve bisiklet asılıyken kırıldı. Modelde infill %30 görünüyor ancak bisikletin ağırlığını taşıyamıyor. Bence full dolgulu yapılmalı veya duvar hatları baya kalın tutulmalı.
PETG ve ya ABS malzeme ile dayanıklı bir çözüm alınabilir PLA+ belki kurtarır ama dediğiniz gibi PLA bu iş özelinde tercih edilmemesi gereken malzeme.
Sizin bu askı ile yol bisikletide asilabilir mi spd pedaldan ?Kış geliyor. Bisikletler için duvar askısına ihtiyacı olan arkadaşlar (link) adresine bakabilir. Siteyi iki ay sonra kapatıyorum, bu sebepten fiyat çok uygundur. Bu fırsatı kaçırmayın derim.