Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet duvar askı aparatı tavsiye

Scudo
Merhaba hocam,

Ben de bu taşıyıcıdan almayı düşünüyorum ama çekince pedala yük bindirmesi. Memnun musunuz?
Dostum montajını ve ayarını güzel yaparsanız çok sağlam. Gayet memnunum.

Konuyu canlandırayım. Güncel olarak tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

Talha hocam bende (link) askı aparatı var. Şuana kadar sıkıntısınıda görmedim. Tavsiyem ağırlık merkezini tamamen ön tekere bindirmek yerine orantılı bir sekilde arka tekerede de yükü yayarak ayarlayabilirsen( arka lastik biraz zemine değecek şekilde ) ön ve arka tekere yükü dağıtmış olursun.
Screenshot_2023-11-21-15-17-13-79_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg

Talha hocam bende (link) askı aparatı var. Şuana kadar sıkıntısınıda görmedim. Tavsiyem ağırlık merkezini tamamen ön tekere bindirmek yerine orantılı bir sekilde arka tekerede de yükü yayarak ayarlayabilirsen( arka lastik biraz zemine değecek şekilde ) ön ve arka tekere yükü dağıtmış olursun.
311741 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim hocam görsel için. Ben de bu tarz ve gövdeden yatay mı assam diye düşünüyordum. ürünün linki var mı?

(link)

Şu üründen 3 adet aldım ve aylarıdır severek kullanıyorum. Bir tanesi boşa çıktı; satıyorum. İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.

Konuyu canlandırayım. Güncel olarak tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
Borgen Bisiklet duvar askısı, bisiklet tutucu, açı ve duvar mesafesi, 20 kg'a kadar ayarlanabilir, katlanabilir, MTB, yarış bisikleti, ekstra yumuşak dolgu (link)

Mayıs ayından bu yane bunu kullanıyorum, gayet memnunum. Yakın zamanda bir tane daha alacağım.

Borgen Bisiklet duvar askısı, bisiklet tutucu, açı ve duvar mesafesi, 20 kg'a kadar ayarlanabilir, katlanabilir, MTB, yarış bisikleti, ekstra yumuşak dolgu (link)

Mayıs ayından bu yane bunu kullanıyorum, gayet memnunum. Yakın zamanda bir tane daha alacağım.
Teşekkür ederim. Balkonda değişiklikler yapacağım da dikey mi yatay mı assam karar veremedim henüz. Bunu da değerlendireyim

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Teşekkür ederim. Balkonda değişiklikler yapacağım da dikey mi yatay mı assam karar veremedim henüz. Bunu da değerlendireyim
Talha hocam ürünün linkini ekledim. "Bu" yazısı yeşil olması lazim ona tıklayın sizi yönlendirir.😂

• Hahaha
Tepkiler: TalhaB.
(link)
şunu yapan vardı Türkiye de kimdi acaba ? Bu güzel.
Kullanışlı.
Bir ara bundan yapmak için kafa patlattım.Çizimlerini yaptım ama yapacak usta bulamadım 😁

1.jpg2.jpg4.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ben bunu çok seviyorum. Pedaldan asıyor bisikleti. Yorumlarda çok fotoğraf var, bakabilirsiniz.
(link)

Yalnız asılabilmesi için krankla pedal arasında metalin kalınlığında bir boşluk olması gerekiyor. Bazı pedallar uymayabilir.

@TeamO2.cc Linkteki askı kötü bir tasarım açıkçası. Payandasız bir sac, ve moment çok büyük (yani yeşil çizgi epey uzun). Kısa sürede aşağı sarkacaktır. Çelik sacdan yapılmış ayrıca. Zamanla kararacak, paslanacak.

Artivelo-Bikedock-Urban-Wall-mount-fiets-ophangsysteem-racefiets-ophangen-hang-muur-muurbeugel...jpg

Forumda pedaldan asılan tip askı imal eden bir arkadaşımız vardı, onu mu diyosun acaba? Son gönderisi şu olmuş:
Kış geliyor. Bisikletler için duvar askısına ihtiyacı olan arkadaşlar (link) adresine bakabilir. Siteyi iki ay sonra kapatıyorum, bu sebepten fiyat çok uygundur. Bu fırsatı kaçırmayın derim.

Fütüristik tasarımına gelirsek. Bilgisayar kontrollü freze (havalı adıyla, CNC) ile çok benzeri yapılabilir. Tamamen aynısı yapılamaz, çukurun içindeki yüzeylerin birleşme çizgileri keskin köşe olamaz frezede. Bıçağın yarıçapı kadar radyuslu olur. Ayrıca, seri iş yapmak için aldığı tezgahını münferit iş için durduran adam bu işi 1000-2000 tl'ye halletmez. Yani gel vazgeç bu sevdadan :)

@TeamO2.cc Linkteki askı kötü bir tasarım açıkçası. Payandasız bir sac, ve moment çok büyük (yani yeşil çizgi epey uzun). Kısa sürede aşağı sarkacaktır. Çelik sacdan yapılmış ayrıca. Zamanla kararacak, paslanacak.

311758 dosyayı görüntüle

Forumda pedaldan asılan tip askı imal eden bir arkadaşımız vardı, onu mu diyosun acaba? Son gönderisi şu olmuş:

Fütüristik tasarımına gelirsek. Bilgisayar kontrollü freze (havalı adıyla, CNC) ile çok benzeri yapılabilir. Tamamen aynısı yapılamaz, çukurun içindeki yüzeylerin birleşme çizgileri keskin köşe olamaz frezede. Bıçağın yarıçapı kadar radyuslu olur. Ayrıca, seri iş yapmak için aldığı tezgahını münferit iş için durduran adam bu işi 1000-2000 tl'ye halletmez. Yani gel vazgeç bu sevdadan :)

Kalın bir ağaç parçası alıp el testeresiyle de keserek bu şekil verilebilir diye düşünüyorum.Kıl testereler var ahşap için onunla yapılabilir bence.
Şu sayfaya bir göz atın hocam.Bayağı iyi fikirler var .

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri

311758 dosyayı görüntüle

çok tan vazgeçtim.Hatta bir ara el yordamı ile silindirik yapıda olan bir kütük üzerinde mi yapsam diye düşünmedim bile değil.Aslında zor değil ama çok vakit ister.
Artivelo nun bu ürününden sorun yaşayan var mı diye de araştırmadım.Tasarım üzerinde oynanarak daha sağlam hale getirilebilir.
Bir ara bu duvar askılarına baya takmıştım özellikle tasarım harikası olanlara.Ama ne oldu bisikletim sehpasında salonda baş köşede 😁

Merhabalar

Şu tarz askı arıyorum daha uygun türkiyeden erişebileceğim model bilen var mı ?

Dosyalar

• IMG_4186.jpeg
    IMG_4186.jpeg
    43,5 KB · Okunma: 33
  • IMG_4185.jpeg
    IMG_4185.jpeg
    41,1 KB · Okunma: 30
Geri