Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet eklem yeri acil yardım.

NightRider

Forum Demirbaşı
Tepki
119
İsim
Süleyman Özgün
Bisiklet
Lapierre
Spor_4994949.jpg

Merhabalar. Bisikletimde daire içine aldığım yer gevşedi sıktırttım ama yine gevşeyince tamirci yalama olmuş dedi. bunlardan nerde bulabilirim ismi ne diye geçer ?

Scudo
Birsey sorabilirmiyim, okadar googledeki fully kadrolarinin icinde bu kawasakiyi tesadüfen nasil buldun. Bana birsey hatirlattida?

buradaki bir konudan buldum alıntı fotoğraf@Murat Cömez

@suleymanozgun33
Banada o konuyu hatirlatmisdi.

• Beğen
Tepkiler: NightRider
Hocam tamirciye neden sormadınız?

@Bianchi tdl 1300 tamirci 20 tlye yaparım dedi bütün gün bırakmam lazımmış. onun değişmesi için adam zımpara felan bişeyler anlatıyordu bende pek güvenemedim sizlere sordum.

bisiklet market bisikleti gibi bişey zaten. parçanın ismini de bulamıyorum. 2sene önce almıştım ama servise bi gidip sorayım

@Murat Cömez abi çakma kavasaki o kadrolar :D Türkiyede üretiliyorlar. 250 lira o kadro

(link)

@master06
Biliyorum ibrahim zaten bunun cakmasi orjinali yok, bunlar market bisikleti oluyor. Ben sadece diger konu ile ilgisi varmi diye sormustum arkadasa, oda yok dedi.:)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Şayet imkan varsa pafta takımıyla bir büyük boyla tersten diş açarak kurtarılabilir. Yok olmazsa içini kaynakla doldurup tekrar pafta takımıyla diş açmak gerekir. Zımpara falan hiç mantıklı gelmedi.

yarın hiç gitmediğim servise gidicem :) bi sorayım bakalım

Geri