Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet erkekleri kısır yapar mı?

@akndgl

biz de gece gece bi Aristo mantığı yaptık, ilk siz düştünüz, tebrikler :D

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
Scudo
Bisikletin kısır yapması telefonun kanser yapmasi gibi bir olay..binen tabiki kısır olmaz ama sebebiyet verebilir..bu olay uzun yol kamyon şoförlerinde, çok fazla hamam,sauna gibi sicak yerlerde bulunan kişilerde de görülebilir.bisikletin kısırlığa sebebiyet olarak görülmesi sürekli olarak kullananlarda malum bölgenin fazla ısıya maruz kalmasıdir.

• Beğen
Tepkiler: geloturikidakka
@akndgl en son mesajın 9 sene önce yazıldığı konuyu hortlattığın için de ayrıca tebrik ederim bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
@hakankurt hatta scrotum denilen bölgenin dışarıda olma sebebi vücut içerisi sıcak spermler orada yaşayamıyor vücut ısısının 2-3 derece altında olması gerekiyor o sebepten. Yaratan bu kadar ince düşünmüş :)

(link)
Suana kadar Kısır yapan bisiklet icat eden görmedim. Fakat elle yapılanı biliyorum

Konu herkesin kurt gibi aç olduğu bu saatte kötü yerlere gidecek anlaşıldı. Ben su içip yatıyorum yoksa birazdan mutfağı talan edeceğim. :)

İnsanı yoldan çıkartırsınız siz kardeşim :D

Yiyen var yiyemeyen var. ( Diyette olanlar )

Aslında taş değirmen bulgurundan olursa pekde zararlı olacağını sanmıyorum diyeti falan da bozmaz :D

Lance Armstrong un kac cocugu vardi en son :D

Beyler eminsiniz dimi kısır yapmıyor yani, ona göre binicem? :D

Tam bir Türk ürünü olarak kulaktan kulağa abuk sabuk hale gelmiş bir söylem daha. Belki birilerinin bilinçlenmesini sağlar, geleceğini kurtarır :) diye detaylı şekilde anlatmaya çalışayım:

Bisiklet kullanırken "malum" uzuvların üzerine oturmuyorsanız kısırlıktan endişe etmenize gerek yok (Yine de arada sırada ayağa kalkıp bu bölgenin çok ısınmasını engellemek iyidir). Bisikletin sebep olabileceği tehlike kısırlık değil, iktidarsızlıktır. Yani ereksiyon kaybı. Böyle bir durum yaşasa bile erkekler çocuk sahibi olabilir (Belki biraz daha gayret göstermesi gerekebilir :)). O yüzden bu muhabbeti her duyan Çin'i, Hindistan'ı, Armstrong'u ansa da pek alakası yok.

Yanlış ayarlar ve sele seçimi sonucunda "perineum", yani prostatın üzeri diye tabir edilen bölgenin üzerine oturuyorsanız, buradaki damarların ezilmesi ile penise giden kan akışında azalma olur. Bu bölge yumuşak bir yapıdadır. Bisikleti bu bölge üzerine oturarak sürenler ilk başlarda geçici uyuşmalar ve ağrılar yaşarlar. Yanlış uygulamanın devam etmesi halinde, hem oluşan baskı, hem yolda çukur vs. alınan darbelerin de katkısıyla bu damarların kalıcı bir şekilde zarar görmesi olasıdır ve bu durumda da iktidarsızlık kaçınılmazdır. Normal olanı; "sitbones" denilen, kalçaların içinde bulunan ve sert bir zeminde dik otururken üzerine oturduğunuzu hissettiğiniz kemiklerin üzerine oturmaktır. Yani kısaca; selenin ortası, prostata baskı yapmamalı. Selenin arka tarafındaki kanatların üzerine sağ ve sol oturma kemiklerinizi denk getirerek oturuyor olmalısınız. Bu mevzu her seferinde geyiğe bağlansa da, ciddi bisiklet sürücüleri için dikkat edilmesi gereken bir nokta.

armstrong ve hitler neden tek testisli sanıyosun

Totoya nasır pişik yaptığı kesin :) hatta basur olan varmış :) Sıra kısırada mı geldi :)

@Berk Karaca
Detaylı bilgilendirme için teşekkürler. Bazı selelerin ortasındaki boşaltmalarda tam bu iş için yapılmıştır ;)

Kısır yapmaz, sadece dar&geniş seleler ile ilgili bir karşılaştırma yapılırken dar olanların genital bölgeye olan kan dolaşımını sağlayan damarlara geniş selelere göre fazla baskı uyguladığını biliyorum. Yani az biraz etkiler ama kökü sizde :D
Ayrıca ön mesajların birinde hemoroid yaptığı söylenmiş, oturarak yapılan bir spor olduğu için böyle bir görüş mevcut ama hemoroid oturmaktan çok hareketsizlik sebebiyle çıkan bir -olumsuz sonuç- diyelim, bisiklet sürerken kas ve damarlar haliyle aktif olduğundan var olan hemoroid sorununu da kısmen çözer. ;)

bu konu bizim için çok önemli, okuyayım bakalım baştan sona.

kız arkadaşım sürekli tayt falan aldırmaya çalışıyordu :)

Geri