Umuyorum ki, iyi bir sponsor bulunacaktır...
Hepimiz, Hep anı şeyi söyleyip duruyoruz, düzgün bir geçim sağlayamayan sporcu, tüm vakti ile antremana yönelemiyor... Yıllık büyük yarışlara da katılınamadığı için, bizde de, büyük, 1 hafta süren, uzun süreli yarış çok olmadığı için, sporcular yarışları, ya bitiremiyor, ya da etkisiz kalıyorlar...
Uzun süre salt antreman tahmin ediyorum ki, sıkıcı oluyordur... Biraz kendimden, biraz da televizyondan kulak kabarttığımız kadarı ile konuşuyorum...
Kendim, tek başıma dolaştığım zaman, bir süre sonra bisikletin üzerine tekrar çıkmak için kendimi ikna etmekte zorlandığımı farkettim...
Şöyle yıllık 10 tane, 1 haftalık, ilk 300 katılımcıya iyi gelir sağlayacak tur oluşturulması sanırım gerekir... Dışarı açık turlar, alt yapıyı daha da geliştirir diye tahmin ediyorum...
Valla arkadaşımız elimizden tutan olmadı demiş, doğrudur,
mahalli yarışlarda herkesi geçse de, biz burda Renault 12'lerle yarışır gibiyiz, dünyada ferrari ile yarışan insanlarla rekabet etmek için, sporcunun gelirini yükseltmeli, adamlarımızı, düzenli 1,2,3 haftalık turlarla zinde tutmalıyız...
Tahminim, belediyeler, kamu kurumları, büyük firmalar, böyle turlar düzenleyebilirler, ancak, nasıl ikna olurlar onu bilemiyorum?
Kamu kurumları bu konuda, birisi yapılacak dese, Fransa Turundan büyük tur düzenleyebilirler... İş ki, birisi söylesin...