Scudo Sports

Bisiklet Festival Formaları Hakkında Bilgi ?

Tepki
0
İsim
Huseyin ALpine
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet Festival Formalarına ihtiyacım Var Nasıl Temin Edebilirim Yardımcı OLabilirsiniz Acaba?

Scudo
Hangi festivalin formasın ihtyacın varsa bence o festivali düzenleyenlerle iletişime geçmelisin mutlaka ellerinde 2-3 tane kalmıştır..

organizatörlerle konuşmanız lazım ellerinde kalmışsa size yardımcı olurlar.

Bende arıyorum festival formaları koleksiyon yapıcam. Yetkili kişilere ulaşabileceğim link yada mail adresi paylaşırsanız sevinirim.
Çanakkale 2015' turu formasından istiyorsanız sizi yetkili kişiye yönlendirebilirim:
https://i.hizliresim.com/rRk9QV.jpg

• Beğen
Tepkiler: serkanoz87
@Emre Tekinarslan valla google üzerinden manvgat gökova fethiye festivallerini arat derim. bende sendne çanakkale için iletişim alayım mı?

@serkanoz87 Özel mesaj attım. Çanakkale 2015 forması için iletişim bilgisi isteyenler özel mesaj atabilir.

Aslında Formayı Yapan Tekstil firmalarını Öğrenebilsek ordan Daha Kolay Temin Edebiliriz Diye Düşünüyorum ..

Manavgat Bisiklet Festivali ve Mersin Bisiklet Festivali'ne mail yoluyla ulaştım.
Bolu Bisiklet Festivali ve İzmir Pedallarımın Altında etkinliği'ne de facebook üzerinden ulaştım.
Gelecek cevaplara göre size bilgi veririm.

Gökova Festivalinin sitesinde iletişim bilgileri var, ellerinde malzeme var mı bilmiyorum:
(link)

Ayrıca etkinliklere katılmış, kimlerden temin edeceğimizi bilen arkadaşlardan özel mesaj bekliyorum.

Antalya manavgat festivalinden forma maili geldi
Merhaba,
4. Uluslararası Antalya Bisiklet Festival’ine ait Forma+ Buff ve Tayt siparişleri için bilgilerimiz aşağıdadır.
Forma + Buff Fiyatımız 75,- TL
Askılı Tayt Fiyatı 110,- TL olup,
Forma ve Tayt bedenlerinizi belirtip, aşağıdaki Hesap Numaramıza EFT veya Havalesini rica ederiz.
Forma ve taytlar , PTT Kargo ile Alıcı ödemeli olarak gönderilecektir (8,00 TL civarında).
Antalya Merkezde bulunanlar ise Derneğimizden alabilir.

ilgililere hesap no vb. özelden verebilirim, buraya yazmayayım dedim. bilgilerinize.

vall en iyisi fiyat olarak çanakkale formaları arkadaşlar, 20 lira+buff geldi, 75 lira filan yüksek geldi bana rakam olarak,

@serkanoz87
Diğerlerini bilmem ama çanakkale formasının kalitesi biraz düşük geldi bana. 25 liraya decathlondan aldığım formadan daha vahim, giyilemeyecek kadar değil tabi.

@Emre Tekinarslan
kipeo en azından decathlonun ürünüyle kıyaslamam ben feztival ürünlerini, benim açımdan tek eksisi boydan fermuarlı değil, eğirdir ve manvgat festivallerine katıldım, arkadaşlarım gökova ve burhaniyeye gittiler

@serkanoz87 doğru diyorsunuzda orjinal kipeo formam da var. bu bana orjinal gibi gelmedi. kesimleri bile farklı, kumaşından bahsetmiyorum bile. bana göre bu çanakkale formasının kumaşı kullandığım diğer decathlonun kumaşından daha kötü ve diğer kipeo formamla alakası yok kumaş olarak. cepleri bile farklı zira. orjinal kipeo olanların fiyatı zaten 50-60-70 liraya normal.

@Emre Tekinarslan bunlar festival kapsamında yapıldığı için kipeo firmasıyla yapıldığından şüphem yok. bendede orijinal kipeo formaları var festivallerinde hepsinin kesimi farklı kimisi dar kimisi hafif bol kolu daha dar olan var olmayan var, fermuar cepli derin cepliler filan, kumaş kalitesi belki farklı olabilir ama orijinalliğinden şüphem yoktur.

@serkanoz87 ikisi arasında bariz fark gördüğümden dolayı öyle söyledim yanlış anlamanızı istemem.

@Emre Tekinarslan yoo sizde beni yanlış anlamayın, bendeki hiçbir festival ve kipeo formalarının kalıpları aynı değil, m giyerim eğirdir mesela aşırı dar kesimdir. mayo gibi yapışıyor yarım fermuar var. manavgat biraz daha bol fermuarsız, tabi kumaş kalitesi belkide ucuzundan yapılmıştır. kumaş konusunda tecrübem yok :)

Geri