Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Film Serhat Karaaslan

serhat toy

Forum Demirbaşı
Tepki
361
Google'da bisikletle ilgili bir şeyler ararken (aramam İngilizce'idi) bu video'ya denk geldim...

Serhat Karaaslan adında bir yönetmen var imiş... Daha taze yönetmen...
Biyografisi burada;
(link)

Google'da denk geldiğim ise vimeo da izlenebilecek bir kısa filmi...
Adı da bisiklet
Buyurun;
(link)

İÜ eczacılıkf alan bitirmiş...

Her neyse böyle uzun uzun açıklama sebebim,adamı tanımıyorum ama biraz araştırdım paylaşıp paylaşmamakta tereddüt ettim...
Bence bu kısa filmi güzelmiş...Gelecekte sağlam bir yönetmen olabilir... açıları falan çok iyi geldi bana...

Diğer iki filmini daha izledim iyice tanımak için adamı,
Kan filmi çok iyi,doğu'daki Töre saçmalıklarını çok kısa ve öz anlatmış..

Ama şu var Araf adlı kısa filmi bana pek masum gelmedi ya da ben mi ön yargılıyım,
Bu adamla ilgili gerçekten bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim...Yani Yönetmenliği iyi olsada ülke birlik bütünlüğüne karşı herhangi bir duruşu varsa falan hiç prim yaptırmak istemem...
Adını anmak istemediğim ölmüş ve ya yaşayan sanatçılar mevcut ve hala popüler olanlarıda var bu ülkede onları anında silmişliğim var hayatımdan bu tip konular yüzünden...

Bunu da söyleme sebebim, şimdi çıkıp bana laf atanlar olacak ben baştan açıklamamı yapiyim istedim...Burada bir amacım yok..Bisiklet adında ve büyük kısmını bisikletin kapladığı kısa bir film hoşuma gitti paylaşmak istedim...
Bu aradada yönetmen ile ilgili bilgisi olan varsa öğrenmek istedim...

Scudo
Bisikletten çok filmin ismi Ayakkabı olabilirmiş :) ona daha çok vurgu yapıldı gibi sanki :) Bir de kullanılan bisikletin hurdaya çıkamayacak kadar tabiri caizse gıcır olduğu gözlerden kaçmadı keşke daha küflü, paslı bir şey kullanılsaymış.

marmara radyo televizyon ve sinema 3. sınıf öğrencisiyim iyi kötü anlarım sinema işinden konu tabikide ne bisiklet nede ayakabı. ama ben izlerken şu hafiflik sevdamı birkere daha gözden geçirmek istedim.:) ayrıca film gayet güzel özellikle diyalogsuz anlatım zaten zor bişey . payllaşımın için teşekkürler ;)

• Beğen
Tepkiler: serhat toy
Filmi harbiden özümseyerek izledim.
Gayet güzeldi.
Bayağıda ödül almış.
Şimdiden Serhat Karaaslan'a başarılar dilerim.

@BULUT ÇELİK

:in:

Ne demek ben teşekkür ederim..Ayrıca evet o hafiflik sevdasından önce ben yeni bisiklet almayı bile gözden geçirdim :)

Kürdish falan yazıyo ödüllerin içinde bence bu arkadaş da pek türk değil konu daha çok doğu tarafında geçiyor gibi iç kesimlerde böyle kış pek görülmez

@Mehmet_Gürsoylu

yapmayın arkadaşlar yahu kurdish falan yazıyo dogu batı türk sağ sol bıkın artık bunlardan. dogu dediğiniz yer istanbul. olimpiyat stadını görmediniz mi kocaman insanın gözüne sokmak amacı ile kamera geriye açılırken. arkadaş Türk değil öteki müslüman değil digeri şu değil bu değil siz ne zaman kim oldunuz da bu kadar uzaklastınız insanlıktan? sözüm size ya da herhangi bir zümreye değil belki masum bir dille yazmışsınızdır ama ben yazılanın yanlışlıgındayım yazanın değil.

ne müslümanım ne kürdüm ne ...ist ne de ...an insanım yahu.

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
@Mehmet_Gürsoylu

Teşekkürler ama mesele doğu da geçmesi falan değil...
Doğu ise Türkiye'nin doğusu...

Beğeniyle izledim. Paylaşım için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: serhat toy
Geri