Uhops
Üye
- Tepki
- 2
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Uzun zamandır aspid 29v ile xc100 29 hayali kuran beni derinden yaralayan durum. İlk başta takip ettiğim bütün firmalar fiyatları geri çekti dövizin yükseldiği dönemde. Sonra piyasa biraz duruldu Salcano ve Bianchi fiyat bilgisini sitelerine ekledi. Ng650 29v 1050tl, aspid 29v 998den 1198tl olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Salcano tekrar fiyatları yayınlamamaya başladı. Az önce bianchi'nin sitesine baktım oda silmiş fiyatları. Kron zaten en baştan beri yayınlamamaya yemin etmişti adeta.
Hal böyle olunca satıcılar kafalarına göre fiyat çekebiliyor. Üstelik firmalar atılan maillerede cevap vermiyorlar.
Yaklaşık 2 hafta önce Kron Salcano ve Bianchi'nin instagram hesaplarına mesaj atıp fiyatların neden olmadığını ve ne zaman açıklanacağı sordum ama hala cevap yazmadılar.
Hal böyle olunca satıcılar kafalarına göre fiyat çekebiliyor. Üstelik firmalar atılan maillerede cevap vermiyorlar.
Yaklaşık 2 hafta önce Kron Salcano ve Bianchi'nin instagram hesaplarına mesaj atıp fiyatların neden olmadığını ve ne zaman açıklanacağı sordum ama hala cevap yazmadılar.