Ecdad kanları ile sulanmış bu topraklarda yaşamanın bedeli var.Artık diyorum bisikletle yaşam benim gibi dar gelirli(ya fakir işte) olanlar için olamaz. Bi elcik olmuş 50 100 tl. Iyi bi kask olmuş 250 300 tl. Onu da geç iç lastik bile 30 35 tl den assaya yok! Inanirmisin 1 yili aşkındır bisiklete elcik alamadım(2.el aldim bisikleti aldigimda elciği yoktu) almisken iyisi olsun diyorum sonra biriken para iç lastiğe bilmem neye gidiyor(gitmek zorunda kalıyor). Ellerim nasır tuttu yemin ediyorum ya. Bi hobimiz var iyiki onuda yapamıyoruz. Kahretsin bi zengin olsam neler neler yapardım ya.
O bedel başka, bu bedel başka yerleri sulayanların başımıza açtığı bir bedel olmasın. Her şeyi ecdada bağlamayın.Ecdad kanları ile sulanmış bu topraklarda yaşamanın bedeli var.
Geçenlerde Adapazarı'nda bir bit pazarına denk geldim bir sebepten. Beraber gittiğim vatandaş 1 shimano eldiven parasına gözümün önünde suluk, matara, eldiven, zil, elcik, boynuz, çamurluk seti ve sele kılıfı aldı. Ne iş bunlar hırsızlık malı mı dedim. Sanmam dedi. Ürünler sıfır ambalajında ama belli fason üretim. Bu tarz yerler her şehirde var. Dar ekonomi ile baş etmeye çalışanların uygun fiyata malzeme tedarik edeleceği yerler buralar. Yoksa Türk lirası o kadar değer kaybetti o kadar yerlerde ki bir amortisör pompasına yarım ay çalışanlar var, gerisini siz düşünün...Artık diyorum bisikletle yaşam benim gibi dar gelirli(ya fakir işte) olanlar için olamaz. Bi elcik olmuş 50 100 tl. Iyi bi kask olmuş 250 300 tl. Onu da geç iç lastik bile 30 35 tl den assaya yok! Inanirmisin 1 yili aşkındır bisiklete elcik alamadım(2.el aldim bisikleti aldigimda elciği yoktu) almisken iyisi olsun diyorum sonra biriken para iç lastiğe bilmem neye gidiyor(gitmek zorunda kalıyor). Ellerim nasır tuttu yemin ediyorum ya. Bi hobimiz var iyiki onuda yapamıyoruz. Kahretsin bi zengin olsam neler neler yapardım ya.
Şimdi ben kara mizah yapmak istedim. Anlaşılmamam iyi oldu. Doğru yoldayım demek kiO bedel başka, bu bedel başka yerleri sulayanların başımıza açtığı bir bedel olmasın. Her şeyi ecdada bağlamayın.
Geçenlerde Adapazarı'nda bir bit pazarına denk geldim bir sebepten. Beraber gittiğim vatandaş 1 shimano eldiven parasına gözümün önünde suluk, matara, eldiven, zil, elcik, boynuz, çamurluk seti ve sele kılıfı aldı. Ne iş bunlar hırsızlık malı mı dedim. Sanmam dedi. Ürünler sıfır ambalajında ama belli fason üretim. Bu tarz yerler her şehirde var. Dar ekonomi ile baş etmeye çalışanların uygun fiyata malzeme tedarik edeleceği yerler buralar. Yoksa Türk lirası o kadar değer kaybetti o kadar yerlerde ki bir amortisör pompasına yarım ay çalışanlar var, gerisini siz düşünün...
Demek ki 😜Şimdi ben kara mizah yapmak istedim. Anlaşılmamam iyi oldu. Doğru yoldayım demek ki
Sağolun Hocam ankara dayım. Ankarada böyle ucuza bisiklet malzemesi alacağım pazarlar nerede var bileniniz varmı?Geçenlerde Adapazarı'nda bir bit pazarına denk geldim bir sebepten. Beraber gittiğim vatandaş 1 shimano eldiven parasına gözümün önünde suluk, matara, eldiven, zil, elcik, boynuz, çamurluk seti ve sele kılıfı aldı. Ne iş bunlar hırsızlık malı mı dedim. Sanmam dedi. Ürünler sıfır ambalajında ama belli fason üretim. Bu tarz yerler her şehirde var. Dar ekonomi ile baş etmeye çalışanların uygun fiyata malzeme tedarik edeleceği yerler buralar. Yoksa Türk lirası o kadar değer kaybetti o kadar yerlerde ki bir amortisör pompasına yarım ay çalışanlar var, gerisini siz düşünün...