Scudo Sports

Bisiklet fiyatları arttı mı?

salcano mu bisan mı diğer bir marka mı?

• salcano

• bisan

• diğer

• Toplam katılım
    59
@bacobaba39 2017 de dolar garanti artacak. Bundan sonra bu hükümette düşme gibi bir ihtimal yok. Enflasyon da artacak. Düşük göstermeye çalışacaklar ancak kilosu 5 lira olan patates ele verecek :D Bence baya baya artar :D Hatta şuan tiagralı bir bisiklet 2bin civarıysa, 2500 civarı olur diyorum :D

Scudo
@bacobaba39
2017'de bisikletlere yüzde 20 zam yapılacak bizzat Accell Bisiklet'in söylediği şeydir.

Ng650 alabilirseniz dadından yenmez

fiyatlar 2017 de artacağa benziyor. Çünkü girdi ya da üretim maliyeti artıyor.
Hammadde - işçilik ücretleri - Döviz kuru ve enflasyon oranı sürekli yükseldiği
için fiyatlar da yukarı yönde hareket eder.

Ankarada bir giant bayiside 2017 modellerde %20 fiyat artışı olacağını söyledi. Bana fazla geldi ama en azından %10-15 arası bir zam kesin gibi duruyor.

Fiyatlar her yıl artıyor :ckskc:
2012'de tiagra setli karbon maşalı yol bisikleti 1400 liraydı... Şimdi 2000+ sanırım. Daha da artacak. Artmakla da kalmıyor, aynı modellerde kullandıkları grupsetleri düşürüyorlar. Mesela aynı modelin 2014'ü tiagrayla gelirken, 2015'i sorayla, 2016'sı clarisle geliyor :) Bunun örnekleri çok. Bianchi özellikle bunu yapıyor

@Serkan Mıstınoğlu
Serkan hocam aynen dediğiniz gibi Bianchi ve bir iki marka daha komponent düşürme olayını çok yapıyor. Ghost ise tam tersini yapıyor. Her yıl aynı modelde bir iki şeyi yükseltiyorlar. Mesela benim 2016 Ghost Kato 5'in 2017 modelinde maşa Rockshox olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu
Önemli bir noktaya dikkat çekmişsiniz.
Dahon bisiklette de bir yıl arayla çıkan modelde elcikler ve lastik daha kalitesiz olmuş.
Gizli zam gibi bir durum oluyor anlaşılan.

Geri