Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet fiyatları neden yüksek?

@kerem E gezerken karşıma çıktı , cevap yazarken bakmadım ne zaman yazıldığına. @kerem E nerde sürüyorsun bisikleti ?

Scudo
2009 da fiyatları yüksek bulan arkadaşımız şimdi sevinçle gidişatı izliyor olmalı.

@DEM1R Balıkesir, merkezde sürüyorum.

@DEM1R Hoşgeldin, gelir gelmez arama kutusuna direk başlığı yazdın bence bence herkes bunu düşünmüştür

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
benim de merak ettiğim sorular var;

1-ülkede şu anda ne ucuz ki?
2-16 yıldır açtığımız fabrika var mı?
3-iktidarın ağzından düşürmediği "yerli ve milli" meselesi. yerli ve milli hiç bi şey var mı?

@bianchi10
Aleyna Tilki var..
Ali Ağaoğlu var..
Nihat Doğan var..
Bunlar yerli ve milli işte..:D

Konu eski olabilir ama bazı markaların üretim fabrikası Manisa'da duruyor Carraro, Bianchi, Lapierre falan yerli üretim olduğu için neden pahalı acaba?

@Guanzo Yerli olan sadece toplama. Kadro, grupset, jantlar, lastikler falan hep ithal.

@Guanzo

Büyük ihtimalle sağdece burda birleştiriliyor olabilir yani yine yabancı ülkelerden parçaları geliyor olabilir

@mehmet gülmez

Vay canına 2009 yılında ne kadar da pahalıymış gerçekten :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: kerem E
montajını bile burada yapsalar. herşeye zam geldiği için 4 kat fazlaya satılacak artık.

4 kat fazlaya satılması da dert değil, biz bisiklet sevdalıları başka şeylerden kısar alırız. en azından kendi toprağımızda montajı yapılıyor. eğer ülke ekonomisi bu şekilde devam ederse yakında manisa fabrikası da kapanır. at fava bekle.

Corelli'ye bakabilirsiniz en azından kadro ülkemizde *üretiliyor* bir nebze daha ucuz bence

700 tl ye tourney aetli agir bir bisiklet almaj zaten zoruma gitmisti simdi acera ya da deore li bisiklet alayim desem 2500 3000 vermem lazim ya :(

Bir gazete haberinden alıntı:

"Yaklaşık 10 yıldır ihracat bedellerinin tamamının yurt dışı hesaplarda tutulmasının serbest olduğunu hatırlatan Çelik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Ekinci, zaten ihracat bedellerinin genellikle Türk bankalarına geldiğini, dolayısıyla böyle bir zorunluluk getirilmesine gerek olmadığı görüşünde olduğunu dile getirdi. Türkiye ekonomisinde ihracat yoluyla sağlanan döviz girdilerinin bir kısmının zaten ithalat harcamalarında kullanıldığını kaydeden Ekinci sözlerine şöyle devam etti: “Demir çelik sektörü özelinde ve sektörün kırılımlarına göre baktığımız zaman, toplam gelirlerin yüzde 65 ila yüzde 90’lık kısmı ithalat ödemelerinde kullanılır. Kabaca 100 milyon dolar ihracat yapan bir çelik üreticisi, 65 ila 90 milyon dolar ithalat yapıyor."

Herşey niye pahalı sorusuna gayet güzel cevap vermiş ama bence önemli sırrı ifşadan dava açmak lazım bu adama :)

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1000 liraya Tourney'li bisikletler için son yıl galiba. :)

bu yilki fiyatlara yüksek diyoruz ama 2018 modellerin ciktigi zamanki kurlar neredeyse 2 kati oldu. 2019 modellerin cok pahali olacagini düşünüyorum

Geri