chnkrmz
kırdılar beni layer layer.
- Tepki
- 4.839
- İsim
- Cihan KIRMIZI
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Cyclocross
açılın ben doktorum.. pardon grafikerim dijital baskıda çalışan biri olarak ( yani kumaşa baskı yapıyoruz pek kumaşlarla haşır neşir olmasamda az bi bilgim var ) şunu söyleye bilirim.
fotoşok ta yada kağıt üzerinde bişeler karalayabilirsin orada düzelte bilirler.
ama basılacak kumaş teri dışarı atmayan cinsten ise boşuna zaman harcayıp yaptırma bence. çünkü bikere giyersin baktın çok terletiyo sonra giymessin. kenarda öyle kalır.
başka diyeceğim şey de. bu işten anlayan birinden yardım al. senin hiç bilgin yoksa kötü bi tasarım yapabilirsin. renk bilgisine sahip birini bul yada forumları araştır. renk uyumluluğu gösteren sitelere bak.
fotoşokta yok ama illustrator biliyor olsaydın orada "(link)" diye bi zımbırtı var. orada hangi rengi seçersen o renge uyumlu başka renkler gösteriyor sana.
bu tür işler birazın üzerinde bi bilgi birikimi ister.
tasarımda önemli. tasarladığın ve doğru renk kullandığın seni atletik karizmatik te gösterebilir.
yanlış tasarım ve renk kullanımda da seni hantal ve yapısız da gösterebilir.
hemen işe atılma. az bi araştırma yap bence.
fotoşok ta yada kağıt üzerinde bişeler karalayabilirsin orada düzelte bilirler.
ama basılacak kumaş teri dışarı atmayan cinsten ise boşuna zaman harcayıp yaptırma bence. çünkü bikere giyersin baktın çok terletiyo sonra giymessin. kenarda öyle kalır.
başka diyeceğim şey de. bu işten anlayan birinden yardım al. senin hiç bilgin yoksa kötü bi tasarım yapabilirsin. renk bilgisine sahip birini bul yada forumları araştır. renk uyumluluğu gösteren sitelere bak.
fotoşokta yok ama illustrator biliyor olsaydın orada "(link)" diye bi zımbırtı var. orada hangi rengi seçersen o renge uyumlu başka renkler gösteriyor sana.
bu tür işler birazın üzerinde bi bilgi birikimi ister.
tasarımda önemli. tasarladığın ve doğru renk kullandığın seni atletik karizmatik te gösterebilir.
yanlış tasarım ve renk kullanımda da seni hantal ve yapısız da gösterebilir.
hemen işe atılma. az bi araştırma yap bence.