Scudo Sports

Bisiklet forum android uygulaması

@a.gul29
Tüm uygulamalar için geri bildirim evet çok önemli. Geri bildirimler göremediğim , gözden kaçırdığım noktalara ışık tutar.
Verdiğiniz örnekler , tarayıcı özelliklerinin sadece bir kısmı evet ama , bize yetecek kadar özellik olsa yeter diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Scudo
Hayırlı geceler arkadaşlar.
Uygulamamızın bu versiyonunda;

* Kontrol menüsüne "Geçmiş" butonu eklendi.
* "Geçmiş" menüsünden , daha önce gezindiğiniz sayfalara hızlıca ulaşabilir , isterseniz tüm geçmişi silebilirsiniz.
* Yer imi "Favoriler" menüsüne düzenle seçeneği eklendi.

Screenshot_2020-09-20-02-40-35.png Screenshot_2020-09-20-02-43-22.png Screenshot_2020-09-20-02-43-40.png Screenshot_2020-09-20-02-43-46.png

Güncellemenin GooglePlay de yayına alınması biraz zaman alabilir.
İyi eğlenceler.

Bir hata söyleyeyim birine özel mesajla dosya iliştir dediğinde uygulamadan atıyor... Bilginize...

Uygulayama girdiğimde depolama verilerime erişmek istiyor ve hayır dediğimde uygulamadan atıyor. :/

Uygulayama girdiğimde depolama verilerime erişmek istiyor ve hayır dediğimde uygulamadan atıyor. :/
Favori sayfaları ve geçmiş sayfalarını hafızada bir klasörde dosyaya yazdırıldığı için depolama verilerine erişim izni ister.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Geronix
elinize sağlık başarılı

@ATALAY16
teşekkürler fırsatım oldukca geliştirmeye devam edeceğim

Uygulamadan yazıyorum. Şu anlık gayet başarılı ve akıcı. Anlamadığım bir konu olduğu için şikayet edemeyeceğim. Emeğinize sağlık 👏

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
Uygulamayı yükledim güzelce kullanıyordum. Güncelleme geldi, depolama verilerine erişim izni istedi, onay vermeyince uygulamadan attı. Bunun yerine diğer uygulamalarda olduğu gibi o özellikleri kullanamasaydık ancak uygulamadan atmasaydı. Bu şekilde zoraki izin istemesi sebebiyle uygulamayı kaldırdım.

akyuzmk demiş ki:
Uygulamayı yükledim güzelce kullanıyordum. Güncelleme geldi, depolama verilerine erişim izni istedi, onay vermeyince uygulamadan attı. Bunun yerine diğer uygulamalarda olduğu gibi o özellikleri kullanamasaydık ancak uygulamadan atmasaydı. Bu şekilde zoraki izin istemesi sebebiyle uygulamayı kaldırdım.
Eski sürümüde buradan link paylaşayım. İsteyen izin istemeyen özellikleri kısıtlı olan sürümüde kullanabilir.

Screenshot_20210118_111349_com.fatikngage.bisikletforum.jpgScreenshot_20210118_111349_com.fatikngage.bisikletforum.jpguygulama sürekli bu hatayı veriyor ve en az 5 kes kaldırıp tekrardan kurdum. Diğer kullanıcılarda da aynı hata var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
Düzeltip ufak bi güncelleme ile sorunu hallederim

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
Bende de bir başlığa mesaj yazarken mesaj kutusuna tıkladığımda klavye mesaj kutusunun üstüne geliyor. Yazdığım şeyleri aynı anda yazarken göremiyorum. Hem redmi note 8 hem de Huawei mate 20 lite de aynı sorunu yaşıyorum.
Şu şekilde:
Screenshot_20210118_231241.jpg

Uygulamayı indirmeyi denedim
Önizleme yok sahibinin çöp kutusunda diyor

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Uygulamayı indirdim ilk girdiğimde script error hatası verip kapanmıştır
Tekrar girince çalıştı ama konuda verilen linke girince aynı hatayi verip kapandı
Birde birkaç satır yazınca yazılar klavyenin altında kalıyor
Birde birkaç satır yazınca yazılar klavyenin altında kalıyor

Hayırlı geceler arkadaşlar.
Uygulamamızın bu versiyonunda;

* Pil tasarrufu için arka planda çalışması durduruldu.
* Klavye açıkken sayfa sona kaydırılarak , yazılanların okunması kolaylaştırıldı.
* svc. hatası düzeltildi.

Uygulamayı güncelleyip kullanabilirsiniz.
İyi forumlar.

Geri