@ihsangencer
İhsan Bey öncelikle görüşümü dikkate değer olarak gördüğünüz için teşekkür ederim. İlk mesajımda da belirttim Renk kullanımı hariç tasarım boyutunu beğendim çok fazla sayıda renk olmasındansa daha sade olması hoşuma gider diye. Sizde kendi zevk ve düşünceleriniz doğrultusunda bu tasarımı yapmışsınız ve ''renklerin görünür ve canlı olması hem güvenlik için hem de enerjimiz için gerekli, her bisiklet için uyum istiyorsak biraz fazla renk, farkındalık istiyosak canlı olması gerekli, nötr bi forma hem kendimiz için hem çevremiz için gerekli enerjiyi ve görünürlüğü vermeyecektir.'' şeklindeki düşünceniz ile gerekçenizi ifade etmişsiniz. Aslında haksız sayılmazsınız. Bu konuda size katılıyorum. Daha çok renk görünürlüğü arttırır ve daha enerjik bir görünüm verir. Zaten forma tasarımının gayet cıvıl cıvıl bir görüntüde. Söylediğiniz enerjiyi gerçekten yansıtıyor. Bu başarınız için tebrik ederim sizi. Ancak dediğiniz gibi her bisiklete uyması için çok renk olması konusunda maalesef ben size katılmıyorum. Daha sade bir tasarımda bence gayet her bisiklete yakışabilir yani. İşte burada zevkler devreye giriyor. Ben şahsi görüşüm olarak böyle düşünüyorum. Halil Bey in görüşlerine de hiçbirşey demiyorum oda istediği gibi düşünebilir. Halil Bey in sadece gayet saygılı bir dille ve tasarımınızı beğendiğimi sadece renk konusunun benim zevklerime uymadığını belirttiğim ve size harcadığınız emekler için teşekkür ettiğim bir mesajıma haksız bir şekilde insafsızca bir eleştiri gözüyle bakması beni kırmıştır. Zaten sizin forma tasarımınızla falan bir sorunum yok benim. Sonuçta sizde bu ankete katıldınız ve 2 3 günde oyunu kullanmış üyelere rağmen yok sayılamayacak derecede oy aldınız. Konuyu daha fazla uzatmanın lüzumu yok diye düşünüyorum. Çünkü siz de bende Halil Bey de zevklerimiz doğrultusunda görüşlerimizi bildirdik. Sizi tebrik ediyorum. Böyle bir tasarımı gerçekleştirip bize sunduğunuz ve emek sarfettiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İyi akşamlar.
@Hüseyin Külcüoğlu
Hüseyin bey ilk sayfada 6 tane tasarımınız var. Ve galiba 2 numaralı ve 4 numaralı tasarımlar birbirinin aynısı. Alt alta sırlamada 4. ( siyah beyaz kırmızı renkli 2. numaralı tasarım ile aynı olan tasarımınız) ve 5. (mavi kırmızı beyaz renkli tasarımınız) tasarımlarınız gayet hoş. Bence bu ikisini seçebilirsiniz. Ben oy kullanırken bu iki tasarımınızı beğenmiştim. Saygılar.
Eser Bey in de 1 ve 4 numaralı tasarımı hoş bence.