Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Beden konusunda bende sıkıntı yaşamam umarım :D gelişecek bişeyim kalmadı kilo konusunda da kendimi bildim bileli zayıfım.s veya xs alacağım olursa

Scudo
1.84 boy. 80 küsür kiloydum son ölçülere göre. L beden uygun olur mu acaba ?

Forma çok güzel olmuş. Satışa çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Erkek - Bayan bedenleri ayrı mı olacak? Eşime de almak istiyorum.

@Ömer KARAN

yaşım 16 hatta 17 yine 16 diyelim sıkıntı değil öyle takıntılı biri değilim sormamın amacı alınca kötü durmasın boşa gitmesindi.

1,73 / 83 göbişim sırıtacak ama kısa vadede yapacak bişey yok :rolleyes:

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklediğimize deydi.Çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler.

@ALTINBAŞAK

bende 1.70 boy 86 kiloyum. Git gide çoğalıyoruz büyük beden baskı istesek mi :)

@taylantugay

Ben de zaten ulas bey satiyor demedim ve ayrica tek bana cevap versin de demedim. Yalniz forma üzerine bilgiyi sanirim sadece ulas bey verebiliyor ve sadece bana degil genel olarak bilgi verse iyi olur diyorum ben. Bizim karsimizdaki sorusoracak kisi suan ulas beydir, okadar bilgi bekleyen arkadaslar var ve formayi almak istiyorlar. Bence bukadar insan bilgilendirilirse cok iyi olur ve ilgi görmelerinden dolayi satislarda artar.
Ben satis icin de söyle demistim...
"Eger satisi yapilan yerden bir olumlu cevap gelirse direk ordan siparisi veririm ama almanyaya kargo yapamayiz derse ve yine de mesaj atma ilgisini gösterirlerse sizlerden rica ederim.
Yalniz hic cevap falan gelmese ve bilgi alamasam kendilerinden, ozaman almam, nedeni de... ben biryerden birsey almak istiyorsam oradan ilgi de görmek isterim, ilgi görmüyorsam ordanda bir sey almam. Benim prensibim de böyle".

Daha sadece formanın prototipi var ortada. Henüz seri üretime bile geçilip kesin fiyat da yazılmadı.
Bu kadar aceleye gerek yok, kararlaştırıldığında tüm bilgiler cevaplanacaktır zaten. Bilip te bilgi vermemek için bir sebepleri yok ki.

Forma çok güzel ama üstünde reklam çok fazla bence. Göbek tarafındaki topeak logosu kaldırılsa çok iyi olurdu fazla sırıtıyor gibi omuzlarda da var.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@ALTINBAŞAK

1,87 80 90 kilo arkadaşlarım kesinlikle xl :D xxl güzel ama biraz bol oluyor L ise çok atletik bir görüntüye rağmen sıkıyor.En uygunu xl olacaktır.

@fatih çelik
O zaman L ı unutayim ben :D

Çok güzel bir tasarım olmuş. Alacağım inşallah. 1.80 boy ve 61 kilo kaç beden olmalı? s genelde cok ufak oluyor.

@Ömer Yüzgeç

Formaları regular fit yaptıkları için dediğin gibi üzerinde biraz geniş durabilir. Ben senin yerinde olsam en küçük bedenini alır eğer bir problem olursa daralttırmayı falan düşünürdüm.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Yüzgeç
Değerli Arkadaşlar bu konu üzerinde bayağı uğraştığımızı biliyorsunuz. Oldukça yol aldık.

Örnek formadan sonra hataları tamamlayıp nihayet seri basıma geçtik.

Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Formalarımızı ay sonunda giymiş oluruz.

https://i.hizliresim.com/jJY9YD.jpg

https://i.hizliresim.com/jJY9YD.jpg

bence bu formalar bisiklet forum forması olmamış, bisiklet forum logolu reklam panosu olmuş. 10 kuruş fazla olsaydıda bisiklet forum logosu biraz daha büyük olsaydı. kullanmadığım ürünlerin reklamını yapmak çok acayip geldi şimdi bana neyse hayırlı olsun.

@meseduzu

Ben bu işin raconunun bu olduğunu düşünüyorum,reklamlar ile. Çok dert edilecek bir şey değil. Hem fiyatlara etki ediyor,25 lira kadar.

Mutluyum ben! :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri