Scudo Sports

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@alperK
Üzerinde Master veya Visa işareti vardır da ondan yapabiliyorsundur. Denemek lazım Delta'da da...

Scudo
Herkese Merhaba

Bu gün forumda görür görmez koyuldum yollara delta bisiklete pedalladım. XXL beden formamı satın aldım Delta Bisiklete ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, yüreğinize ve elinize sağlık. Ben beğendim gayet güzel olmuş. Kendim 1.83 boyunda 83 kilo ağırlığındayım aklında fikir oluşmamış yada şu beden mi sorusuna cevap arayan tüm pedaldaşlarım için resimleri eklemek istedim...işte resimler

(link)

(link)

(link)

(link)

Resimler biraz amatörce oldu kusura bakmayın... Keyifli forumlar.

@Cengiz öz

Cengiz'ciğim, hafif bir göbek mi görüyorum :D
Sana haftada bir tur, 3 gün kısa gezinti yazıyorum. Yemeklerden önce :)
Güle güle giy...
Turlarda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Cycmode
@Cengiz öz

Cengiz bey hayırlı olsun güzel günlerde giyelim hep beraber. Aklıma birşey takıldı. Ben mi küçük almışım formayı siz mi büyük almışsınız? Boyumuz aynı ama kiloda sizden 8-10 kg kadar fazlam var ama ben XL aldım üzerime tam oturdu. Siz XXL almışsınız haliyle efil efil duruyor...

şuanda delta bisikletin sitesinden baktığımkadarıyla ürün stokta BULUNMAMAKTADIR yazıyor acaba doğrumu ? bilgilendirirseniz sevinirim olmadı yarın arayacağım

@Tahir Keskin

Evet başlık açsak iyi olur bir an önce halledelim daha kolay haberleşiriz

HTC One SV cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Caner Kaya

Caner Bey. Berksan adlı kullanıcıya özel mesaj atar mısınız, dün firma siparisiyle ilgili organizasyon yapıyordu toplu sipariş için.

arkadaşlar dün bütün gün dışarıda olup gezdiğim için foto atamadım telden profile bile koymaktan zorlandım kabul etmedi vs

alırken üyelik soruyorlar ve pc den kontrol ediyorlar (sisteme de giriyor olabilirler)
ben gittiğimde 10 tane fln asılı vardı ama paketleri daha açmadıklarını söylediler
kredi kartı kabul etmiyorlar bu peşin fiyatı dediler

şehirdışından fln almak isteyenler vs var toplu isteklerde burdan alıp kargolayabilirim pedaldaşlarıma :)

@Melih Çolak

isterseniz size yardımcı olabilirim
burdan alıp size kargolama yapabilirim

@SEYFULLAH MEHMET SÜER

@berksan 26 tane sipariş vereceğini söyledi 1 taneside bana :) ona mesaj atarsanız süper olur

dün 2 tane XL aldım. 1.88 boy ve 97 kiloyum göbek yok. tam oturdu.
forma kalitesi gayet iyi. tasarım zaten muhteşemdi.

25 TL ve nakit alıyorlar. ismi aldılar yazdılar o kadar. kontrol olduğunu sanmam sonuçta forumdansınız bu belli yoksa nasıl bileceksiniz ki kalabalıktı mağaza.
ürünler poşetlerdeydi.

XL beden ok ama düşük bedenlerde sanki daha geniş bir kesim var. XS olan arkadaşıma bile bol geldi XS olan ürün. mutlaka denenerek alınmalı derim.

Aslında bazı ürünlerde olduğu gibi Göğüs, Boy ve Karın (sanırım böyleydi) ölçüleri olsa bizim gibi uzaktan alacaklara yarar. Formaları alanlar kendi formalarını ölçüp yazsalar iyi olur.

@Ömer ÇOLAK
Merhaba ömer bey, teşekkür ederim sizede hayırlı olsun. Delta bisiklette deneyerek aldım xl bedeni çok fazla sıktı ayrıca göbek kısmı hiç yakisik durmadı bu nedenle xxl beden aldım ordaki ilgilenen arkadaşta bu bedeni tercih etmemi söyleyince bende xxl bedeni satin aldim. Xxl beden üstüme tam oturdugu soylenemez ama xl tan daha iyi durdugu kesin...

@Cengiz öz

Cengiz Bey, hayırlı olsun.

Açıkçası ben de göbeğimin tüm haşmetiyle ortaya çıkmasını istemiyorum. Efil efil dursun zararı yok. Kilolarımız ve göbeklerimiz sizinle aynı görünüyor :D Normalde kaç beden giyiyorsunuz? Örneğin ben L giyerim ancak yorumları gördükçe XL alayım diyordum. Sizin mesajı görünce XXL mi acaba demeye başladım...

@SEYFULLAH MEHMET SÜER

Sanberk olacak. Yanlış yazmışız, kusura bakmayın. :)

Bir an önce online satışa sunulması dileklerimizle, hayırlı olsun alan herkese.

83 kiloya XXL ? Kaliplar cok farkli kiyafetin anlasilan. Arkadaslar kocaeliden almak isteyenler cuma gunune kadar d.dereye gelip d.dere bisiklet grubuna ucretini vermesi gerekiyor...

@ulas
Hocam uzun kol forma hakkında bilgi ?

@SEYFULLAH MEHMET SÜER

Forum ana sayfasında sağ üstte gelişmiş arama sekmesi var tıklayın.Açılan sayfada arama yapmak istediğiniz konu ya da kişiyi yazın.Bu arada arkadaşımızın adı berksan,berkcan değil.
https://www.bisikletforum.com/member.php?u=68326

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri