Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Forum hayatınızda neleri değiştirdi?

Antrenmanlarımı tek başıma yapıyorum burada sosyalleşiyorum. Burası olmasaydı kendimi çok yalnız hissederdim.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Scudo
Şehrimdeki bisikletlilerle tanışmamı sağladı. Cesaret verdi.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Forum siteler hep faydalı olmuştur. Şimdiler de gitgide azaldı bu durum ama hep yararlı bilgiler, arkadaşlıklar bırakmıştır . Gençlik dönemlerimde bir çok forum sayesinde iyi arkadaşlıklar edinip güzel işler yapmıştık.

Teşekkürler ahali .

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ahmet1914
bisiklet forum sayesinde insanlara danışabiliyorum. daha ne olsun

Alıp süper memnun olduğum ürünlerin burada çok kötüymüş gibi karalandığını gördüm.
Şimdi burada bazı markaların düşmanı bazı markaların askerine dönüşmüş insanların fikirlerini önemsemiyorum.

Bildiğini sandığı şeyin aslında bilmediği olduğunu ve bunu bile bilmeyen kişiler gördüm, Sağdan soldan kopyala, yapışdır mantığıyla yazan, çizen bir güruh var ilginç🤔 bir şekilde bunları uzman sanıp ciddiye alanlar var birde🤔 şimdilik analizlerim bu yönde ama onun dışında yazılarını keyifle okuduğum kişiler var birde her yazılana atlayanlar var ortalığı bulandıranlar gülerek izliyorum sadece🤣 forumda gördüklerim bu kadar şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bisikletin türlerinden tarihine her parçasıyla ilgili bilgi var bu forumda. Ayrıca spor ya da ulaşım amaçlı teknik bilgilerden trafikte bisiklete geniş bir konu-içerik yelpazesine sahip. Basit bir ulaşım aracı olarak gördüğünüz bisiklete olan bakış açınızı değiştirip bunu bir hobiye çevirebiliyor.
Şu an işi çok daha ileriye götürmüş insanlarla birlikte rahmetli olmuş büyüklerin de mesajları duruyor hala.
Kimi insan forumcudur, sosyal medya tarafı daha hızlı olsa da forum derli topludur. Ben seviyorum umarım bir gün yayını kesmez.

Barış ve İrfan abi çok yardımcı oluyorlar

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Ben de çok teşekkür ediyorum,bisikletin hayatımızda olmasına verdikleri katkılardan dolayı.

Güzel ve sağlam insanların halen çok olduğunu gördüm.Bana üye potansiyeli en düzgün site gibi geliyor

Sadece bisikletle ilgili değil sporla genel olarak ilgili başım sıkışınca ilk başvurduğum yer burası. Genelde aradığım soruların cevabını buluyorum. O kadar güzel bir arşiv var ki hiç soru sormak için başlık açmak ihtiyacı bile hissetmedim.
Zaman zaman özel mesajla soru sorduğum herkes çok detaylı ve ilgili cevaplar verdi.
Burası sayesinde spor motivasyonum çok arttı. Ekipmanlarla ilgili tercihlerimde de çok faydası oluyor.
Mesela koşu veya yüzme forum burası kadar aktif ve geniş arşivli değil.

Forum sayesinde düzenlenen bisiklet festivali gibi etkinliklere katılma imkanı yakaladım. Katıldığım festivaller sayesinde de bir çok arkadaşım oldu. Şimdi forum da mı bilmiyorum ama Ankara dan Onur Kılıç sayesinde festivallerden haberdar oldum. Antalya dan Gökay ile tanıştım. Tuğrul Güzel arkadaşlarım oldu.
Forum üyeleri arasında alış veriş önceleri daha canlıydı birçok malzeme edindim foruma ve etkileşime geçtiğim arkadaşlara teşekkürler .Bisiklet forum sayesinde alışverişlerimden hiçbir maduriyet yaşamadım.
Geçen günlerde forum sohbetlerinde bir öneri vardı. Her ilde bisiklet forum üyeleri var birbirimize yardımcı olmamız konusunda bir öneri vardı nasıl oldu bir gelişme oldu mu bu konuda merak içindeyim.
İyi ki bisiklet forum var.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
siteye ilk geldiğim zamanları hatırlıyordum da adminler ve modlar benim salakca sorularımı silmekten sıkılmıştı ama ben bu soruları yazmaktan sıkılmamıştım sonunda bisiklet hakkında epey bi bilgi ve çevrem oldu.. çok tşkler bisikletforum..
Bu yazının yazıldığı zamanları hatırlamaya çalışıyorumda forum kültüründen kaynaklı bir engele yaptırıma uğraşmış arkadaş. Eskiden forumlarda gereksiz konu açma gibi çöp oluşturacak eylemler sevilmezdı.

Geri