Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Uğur P.

Kış için olabilir belki ama nefes alan birşey değilse formanın işlevi boşa gider :)

Arkadaşlar 185 boy 76-78 kiloya hangi beden olur istanbuldan hediye gelecek l dar mi gelir?

Güneş kolarımı biraz fazla etkiliyor... Hava da o kadar sıcak değil şimdilik. Uzun kollu forma olmasını çok beklemiştim ama nasip...

• Beğen
Tepkiler: baris34ince
Yeni formalar ne zaman geliyor , bilgisi olan varmı ?

@Uğur P.

kolluk kullanmanızı öneririm güneşe karşı :)

@halil ibrahim duran

Cok tesekkur ederim medium almayi planlıyorum olmazsa zayiflamak icin sebep olur

@Ömer ASLAN

Boy kilo bilgilerinizi ve hangi bedeni aldığınızı yazarmısınız rica etsem.

@Ömer KARAN

Boy:1.78 Kilo:72 Beden:M
Tam istediğim gibi oldu ne çok dar ne de bol.

parti parti herkesin elinde olur umarım. Çok şık bir forma.

@Hüseyin Külcüoğlu
hocam ben şunu gördüm şimdi kısa bi araştırma yapınca (link)

bir de Ankara Turuncu Bisikletin kendi tasarladığını kolluklar var kol kas ölçülerinize göre birçok alternatif var hem onlarınkinde :) 20 tl ücreti vardı turuncu bisikletinkinin

@Ömer ASLAN

Teşekkür ederim. Vücut ölçülerimiz çok yakın. Karar vermem için çok faydası dokundu.

1.70 boy ve 74 kilo ile gene sınırlardayız tabloya göre M ve L arasında :D gariptir ki benim benzerim +/- 5cm/kg boy ve kilodaki kişiler bazısı m giymiş olmuş L giymiş oda olmuş :D o yüzden kararsızdım artık ölçülerden bakarız yada 2 tane alıcaz diğer beden zayıflama ihtimaline karşı duracak oğuz beyin dediği gibi :) tek sorun bu kadar bekleyen varken 2 tane almak haksızlık gibi olacak o yüzden kararsız kalıp 2 tane alırsam birine verebilirimde olmayanı, bakalım tabi sipariş kaçırmazsam.

Sen mi ben mi? 1.75 boy, 75 kilo. Sınırın daniskası. Tabloya göre hem kilo sınırındayım hem de boy sınırında (1.70-1.80'e göre kilo verilmiş). Gel de karar ver, M mi L mi diye...

hocam bir tane iyi olduğunu üzerinize tam oturduğunu düşündüğünüz t-shirt ünüzü yada forma varsa daha iyi olur yatırın yere paralel şekilde metre ile ölçün karşılaştırmanızı yapın benim bakmama göre m daha ideal gibi duruyor ama tablodaki ölçülerde birbirine çok yakın arada aşırı bir fark yok en güzeli deneyerek almakta o şansımız olmadığı için şehirden dolayı mecburen artık aşağı yukarı birşey ayarlayarak tutturucaz:)

Hiç alıpta vücüt,gövde kısmı ve de kolları da sarıyor diyen yok mu ? Tshirt gibi oluyor resimlere bakınca genelde böyle gördüm ben.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri