Ben demiştim demesine bayılırım. Evet ben demiştim böyle olacağını. Ne oldu oportünistler her zaman olduğu gibi bu sosyal mecrada da gemisini yüzdürürken forum yazarları düz yolda yolunu şaşırdı.
Gerekçe 1: Formayı herkes alsın bisikletin ve forumun tanıtımına katkı olur.
Söyleyenin bile inanmadığı bir gerekçelendirme. Bisikletin tanıtımına katkıda bulunurmuş. Açık konuşalım ne böyle bir misyonu taşıma niyetindeyim nede başkalarının bisiklete sevdirme umurumda bile değil. Arayan bulur. Olur forma az gelir arkadaşların altına birde bisiklet çekelim. Ben nasıl kendi kendime bisikleti araştırdım buldum, sıfırdan öğrendim, bisikletforumu tanıdım az biraz arkadaşlarda gayret göstersinler. Milletin göbeğini büyütmesi veya büyütmemesi açıkçası hiç derdim değildir. Tıpkı tüsiad üyelerinin gel mehmetsunu sen ahlaklı, ilkeli bir adamsın seni üyemiz yapalım düşüncesinin hiç umurlarında olmayacağı gibi. Az mabadlarının rahatını bozar araştırırlar. Biz öyle yaptık dostlar.
Dostlarım daha öncede tekrarlamıştım. Ben oportünistlerden nefret eden bir kişiyim. Aynı derecede sözde eşitlik ve sözde adalet ülküsü adına sırtlan gibi pusuda hazır bekleyen oportünistlerin değirmenine su taşıyan insanlardanda nefret ederim. Çünkü adalet hak edene hak ettiğini vermektir. Bu formayı bugüne kadar alan kitlenin önemli bir bölüm bırakın forum yazarı olmayı forumun adını bile işitme gereği duymamışlardır. Yani onlara sevdanın yolları bize kurşunlar.
Peki ben ne yapardım. Ankete kaç kişi katılmış 300 mü, 300 adet basar hepsine bir mesaj atar formanın fiyatı bu, kargoda şu der kapalı devre dağıtımı yapardım. Klapır olmanın ilkelerini işletirdim. Hiç bir dönem falanca golf klübünün yahu kendi tişörtümüzü basalım herkes giysin millet golf sporuna merak salsın dediğini duymadım. Kimsenin elini ayağını bağladığımız yok. İşte hendek işte deve. Bisikleti öğrenmek isteyen, formu tanımak isteyen iki eli kanda dahi olsa gelir bulur. Sabahtan akşama kadar göbek büyüten, arabasız tuvalete bile gitmeyen, egzos gazını biz bisikletçilere yutturmaktan zevk alan adamlara bisikleti sevdirmek, formaları onlarında giymesi bizim ne işimiz ne misyonumuzdur. Hiç işim bile olmaz.