Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum üyeleri buluşması

Dün bir stratejistin analizini izledim şans eseri, şöyle bir şey dedi;

" VİSÜR VAR DİYE İNSANLARA KORKU POMPALAYIP YALNIZLAŞTIRIYORLAR. Kelime oyunları ile de bunu destekliyorlar. Ben sosyal mesafe saçmalığına karşı çıkıyorum, bunun adı sosyal mesafe değil, FİZİKSEL MESAFE olmalıdır. İnsanlara korku pompalayıp birbirinden kopuk, ruhsuz, asosyal ve pasif bir toplum hedefliyorlar. "

Şimdi diyeceksiniz ki ne diyor bu değişik😂 şunu diyorum;

Sosyal mesafe değil, fiziksel mesafe koyarak sosyalleşmenin kanlı canlı bir örneği olmuş bu forum üyeleri. Sizleri candan ve gönülden alkışlıyorum. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Cansınız 💪🏻

Scudo
Konu başlığımızın mücbir sebeplerden dolayı gerçekleşmesi zor olsa da, mikro ölçekte bir araya gelişler hoş oluyor...
Önlemleri unutmadan,virüsün etkisizleşmeye niyeti olmadığını bilerek, uzun bir süre daha böyle yaşamak zorunda olduğumuzu da aklımızdan çıkarmayalım...

Bugün sabah başladığımız antrenmanımız da @sccetin @qtay @Rhodiumm ve Hamza kardeşim ile beraber sürüş yaptık.Yeni kurduğumuz
takımımız adına gelecekte yapacaklarımız ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk.Gelecek gençlerin. İnşallah daha kalabalık grup sürüşleri ve antrenmanları
olacak.Bizleri takipte kalın arkadaşlar :).Saygılar....
238759 dosyayı görüntüle
Güzel ve keyifli bir sürüştü. Konuşulanlar ise heyecan verici şeylerdi. Her şey güzel olacak :)

Bugün sabah başladığımız antrenmanımız da @sccetin @qtay @Rhodiumm ve Hamza kardeşim ile beraber sürüş yaptık.Yeni kurduğumuz
takımımız adına gelecekte yapacaklarımız ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk.Gelecek gençlerin. İnşallah daha kalabalık grup sürüşleri ve antrenmanları
238759 dosyayı görüntüle

Hayırlı olsun.Her daim kazasız belasız pedallarsınız inşallah.Tam ideal bir tırmanış takımı, vücut ağırlıklarınız çok düşük.
Uzun düzlüklerde kim takımı çekecek,kim rouleur, kim yol kaptanı olacak,kimin arkasına saklanacaksınız? :ssrtcbya:

Dün bir stratejistin analizini izledim şans eseri, şöyle bir şey dedi;

" VİSÜR VAR DİYE İNSANLARA KORKU POMPALAYIP YALNIZLAŞTIRIYORLAR. Kelime oyunları ile de bunu destekliyorlar. Ben sosyal mesafe saçmalığına karşı çıkıyorum, bunun adı sosyal mesafe değil, FİZİKSEL MESAFE olmalıdır. İnsanlara korku pompalayıp birbirinden kopuk, ruhsuz, asosyal ve pasif bir toplum hedefliyorlar. "

Şimdi diyeceksiniz ki ne diyor bu değişik😂 şunu diyorum;

Sosyal mesafe değil, fiziksel mesafe koyarak sosyalleşmenin kanlı canlı bir örneği olmuş bu forum üyeleri. Sizleri candan ve gönülden alkışlıyorum. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Cansınız 💪🏻
Neden böyle bir şeyi hedeflesinler? Çok saçma.

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
@eshquiaa surekli catisma ve kaos haberleri dikkatinizi cekmiyor mu? En basit , korkan birey ve toplumu kontrol altina almak cok kolaydir. Surekli kamplaşma ve zıtlıklar üzerine gidiliyor. Eleştiri ve düzeltme amacından çok korku , guvensizlik ve umutsuzluk pompalaniyor.

@eshquiaa surekli catisma ve kaos haberleri dikkatinizi cekmiyor mu? En basit , korkan birey ve toplumu kontrol altina almak cok kolaydir. Surekli kamplaşma ve zıtlıklar üzerine gidiliyor. Eleştiri ve düzeltme amacından çok korku , guvensizlik ve umutsuzluk pompalaniyor.
Hah! Tamam. Şimdi oturdu. Teşekkür ederim.
Batıdaki covid karşıtı gösterilerin temelinde de bu var demek ki. Gelişmiş toplumları kandırmak kolay değil çünkü.

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
Hayırlı olsun.Her daim kazasız belasız pedallarsınız inşallah.Tam ideal bir tırmanış takımı, vücut ağırlıklarınız çok düşük.
Uzun düzlüklerde kim takımı çekecek,kim rouleur, kim yol kaptanı olacak,kimin arkasına saklanacaksınız? :ssrtcbya:
Çok teşekkürler.Evet takım canavar gibi maşallah.Harika bir takım geliyor İnşallah.
Arkasına saklanmayı gerektirmeyecek enerji var bu takımda :D
@scottrek super olmus , tekerinize tas degmesin . takim olarak da formalarla foto'yu bekliyoruz :) Samsun'a sevgiler :)
Teşekkürler.İnşallah oda olacak.İlk fotoları burada paylaşacağız.Bizlerdende sevgiler saygılar.

238759 dosyayı görüntüle

İlla aklıma getiriyorsunuz. Keşke 5. sezon gelse. O zamana kadar sizleri takipteyim :ssrtcbya: ;
Serhat kun, Kutay kun, Ayberg kun, Hamza kun ve Skottrek kun... :srnsml:

1598595149404.png 1598593897695.png

Neden böyle bir şeyi hedeflesinler? Çok saçma.

Bana da saçma gelmişti ama altını dolduracak veriler görünce gayet mantıklı geldi bana. Sanayi 4.0 diye bir araştırma yaparsanız daha çok detaya ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri