Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum ve sonrası...

En çok ilginizi çeken konu nedir?

• Bisiklet Mekaniği

• Marka-Model Deneyimleri

• Gezi-Tur Paylaşımları

• Günün Fotoğrafı

• Market-Ikinci el

• Fırsat Reyonu

• Sağlık-Beslenme

• Bisiklet Yarışları

• Forum Bilgelerinin Yazıları

• Güncel Konular

• Toplam katılım
    573
@mariokaldato kaynak yerleri aynı çok bir fark gözükmüyor. Aynı atölyeden çıkmış gibi. Fren vites hattının geçtiği kadro bölgesi farklı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Sayın @mariokaldato sizinki biraz Müslüm Gürses’in “Adını sen koy”u gibi oldu . O ‘da kabulümüz alt tarafı bir birine kaynak yapılmış dört boru.
Aynen baskan felsefeyi kapmissiniz ehehe
100 liraya bunca zaman benim market ve tur yukumu tasimasi zaten amacina uygunlugunu kanitliyor. O benim sari mersedesim ehehe
2019-04-30 20.30.15.pngl

Aynen baskan felsefeyi kapmissiniz ehehe
100 liraya bunca zaman benim market ve tur yukumu tasimasi zaten amacina uygunlugunu kanitliyor. O benim sari mersedesim ehehe
227806 dosyayı görüntülel
Mercedes ‘ten konu açılınca aklıma sl 190 martı kanat geliyor. Bence sanat eseri bir tasarım . Sizin de çocukluğunuza tekabül eden 114/115 1968/1973 dar panjur , düz stop , bombeli far, otomatik far silgeçleri , şıpıldak, kemik direksiyon, koldan vites, ceylan derisi koltuklu modeller bizler için daha ulaşılır.

Bisiklet foruma 10 yıl önce girmişimdir belki, sanırım o dönemler alt yapısı vBulletin idi.

Siteye girdikten sonra biraz tartışmam oldu (bencillik yaptım, kabul ediyorum) tartıştığım herkesten özür diliyorum öncelikle. İnsanlar bazen egolarına yenik düşüyorlar ve tartışmanın sonucunda birbirlerinin kalbini kırıyorlar. Amacım hiçbir zaman kalp kırmak olmadı.

Çok garip bir durum ama forumdan çıkamıyorum bir türlü, eğer forum satılıksa alalım :D geçmiş zamanda birçok hobi edindim ama bisiklet camiası kadar birbirine saygılı bir toplum çok az gördüm. Bir de evinde akvaryum hobisi ile uğraşanlar çok saygılı oluyordu :)

Virüs muhabbeti biter ise, Kayseri'de yaşayan hemşehrilerim ile, Kayseri'ye yolu düşen forum üyeleri ile yemek, çay, kahve muhabbetimiz baki kalır. Hepinize sonsuz saygı duyuyorum, sağlıcakla kalmanız dileğimle.

BU arada selam arkadaşlar forum la ilgili hazır konu açılmışker yeni üye oldum belki gec kaldım üye olmamakla bikaç sefer bu bisiklet forum gözüme çaptı açıkçası girdim bişeyler okudum üye olmayınca bazı şeyler görün mediğin den ben de cıkmıştım .şimdi diyceksin buraya nasıl nerden geldin .youtube kanalım var kanalın kanal analizi bölübünden bu forumdan izlenme geldiğini gördüm bende geldim hazır gelmişken üye oldum . tşkler..

@izmet bisiklet hocam hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@izmet bisiklet hocam bisikletçi esnafımısınız. Kullanıcı adınız öyle çağrışım yaptı bende.

@izmet bisiklet youtube'daki izmet abi olduğundan nasıl emin olacağız?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@abidin3714 Midesine düşkün olan ben nasıl kaçırdım bu işi. İnan ilk defa duyuyorum Kastamonuda pastırma yapıldığını.

@necmeddin abi sözüm olsun sana Kastamonu pastırması ikram edeceğim en kısa zamanda

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Pastırmayı yıllardır evde yapan insanlarız 😀 ben de ilk defa duyuyorum kastamonu pastırmasını 😀

Geri