Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum ve sonrası...

En çok ilginizi çeken konu nedir?

• Bisiklet Mekaniği

• Marka-Model Deneyimleri

• Gezi-Tur Paylaşımları

• Günün Fotoğrafı

• Market-Ikinci el

• Fırsat Reyonu

• Sağlık-Beslenme

• Bisiklet Yarışları

• Forum Bilgelerinin Yazıları

• Güncel Konular

• Toplam katılım
    573
@Samet M. , öncelikle geçmiş olsun .
Umarım en kısa sürede sağlık sorunlarınızı halledip yaşam kalitenize geri dönersiniz.
Bizlerin yapa bileceği bir şey var ise çekinmeden iletiniz, esenlikler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Scudo
@Samet M. Geçmiş olsun. En kisa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

• Beğen
Merhaba dostlar.
Ben, aşamadığım bir sağlık problemim nedeniyle ikinci kez ekipman toplayarak giriştiğim bisiklete maalesef veda ediyorum. Az bir zaman geçmedi forumda. Kırdığımız üzdüğümüz olduysa hakkınızı helal edin. Kazasız, sağlıklı sürüşler diliyorum
Çok geçmiş olsun hocam. Ben de Kurban Bayramında belimi incittim sonrasında ayak bileklerim, diz kapağım ve sol dirseğim de ağrımaya başladı. Açıp kapatmakta zorlanıyordum. Çok şükür yeni yeni geçmeye başladı ama korkmadım değil, bu süreçte bisiklete binemedim hiç. Bundan sonra ne olacak bakalım, haftaya yavaş yavaş sürüşlere başlarım yine. Sağlık elden gidince kıymetini anlıyor insan.

• Beğen
Merhaba dostlar.
Ben, aşamadığım bir sağlık problemim nedeniyle ikinci kez ekipman toplayarak giriştiğim bisiklete maalesef veda ediyorum. Az bir zaman geçmedi forumda. Kırdığımız üzdüğümüz olduysa hakkınızı helal edin. Kazasız, sağlıklı sürüşler diliyorum
Çok geçmiş olsun. Umarım sağlık problemlerinizi aşıp eski günlerinize geri dönebilirsiniz.

• Beğen
Merhaba dostlar.
Samet çok geçmiş olsun. Ne tür bir sağlık sorunu yaşıyorsun bilmiyorum fakat eğer sporcu sakatlanması yaşıyorsan bana özelden ulaş sana seve seve yardımcı olayım rehber olarak. Umarım sağlığın bir an önce düzelir ve sahalara geri dönebilirsin. Sağlıcakla kal.

Merhaba dostlar.
geçmiş olsun. sağlık her şeyden önemli. umuyorum ki en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz

• Beğen
@Samet M. Çok geçmiş olsun. Umarım sizi en yakın zamanda tekrar aramızda görürüz.

• Beğen
Merhaba dostlar.
Saglik probleminin ne oldugunu bilmiyorum ama umarim en kisa zamanda eski nesen ve sihhatine kavusursun. Gecmis olsun!

Daha aktif kullanım için hava koşullarının iyileşmesi ile birlikte foruma gelen yeni üyelerde de bir artış oluyor her yıl olduğu gibi...
Elbette her ortama yeni girişte olduğu gibi bizde de bir "oryantasyon" süreci olmakta..
Tabi ilkokul Türkçe temeli, sosyal beceri, iletişim, arşiv tarama v.b konularda sınıfının en gerisinde kalmış " aprantiler" farklı konulara aynı iletileri döşeyip dertlerine derman arıyor...
Özelden de şikayet edenler arttı.
Kuşak çatışmasının farklı izdüşümleri olduğunu kabul etmekle beraber genel forum ortalamasının giderek sığlaştığını söyleyebilirim.
Cennet vatanımızın halleri niceyse biz de farklı değiliz galiba...

Bazı eskilerin de kendilerini askeriyede zannedip yeni gelenlere devrecilik yapmaları
Hayatında ilk defa mı bir yere yazılı ifade bırakıyorsun? Ortaokulda türkçe derslerinde kompozisyon yazmış olman lazım. Onlarda da böyle türkçe'yi ağlatarak mı yazıyordun, kaç puan alıyordun, merak ediyorum.

çok merak etme kayydes insanın basına ya meraktan ya.... burayı unuttum sen bilirsin işte ondan gelir gaydes
Bu yorum sikayat edilmistir, küfürlü yazmak yasak hatta noktali yazmak da forumda pek gecerli degil. Simdi yenilere eskiler neden devrecilik yapiyorlarmis anladinmi. Cünkü terbiyesizleri de oluyormus iclerinde.

Bazı eskilerin de kendilerini askeriyede zannedip yeni gelenlere devrecilik yapmaları

Ona çözüm olarak reddit gibi eşitçil ortamlar önerilebilir. r/bisiklet gibi bir subreddit yoktur belki fakat bir ask reddit bölümü var, ilginç bir soru sorduğunuzda baya yorum geliyor, tertipçilik falan sözkonusu bile olmuyor. reddit'e ben üye bile olmadan otomatik kullanıcı adı verdi. youtube'ta da eşitçil ortam var 15 yıldır üye yeni üye ile eşit.
...
Enflasyon hayatın tüm alanına mal olduğu için forumu olumsuz yönde etkiliyor.
...
Yetmedi şanlı bayrağımızı bir çok ülkede onura ettiler.
...

Enflasyon 2022'de şaha kalktığında Youtube'ta muhalefet kanallardan MoonStar TV enflasyon 2025'a dek sürecek demiş kimse inanmamıştı. Ne yazık ki gerçekleşiyor. Yerel seçim sonrası dolar 31'den 50'ye cıkar herkes diyor, bir videoda 100TL olacak denildiğini bile gördüm. Bu durumda 2024'te de %100 düzeyinde enflasyon sürer.

"onore etmek" değil miydi o?

Son düzenleme:
Ona çözüm olarak reddit gibi eşitçil ortamlar önerilebilir. r/bisiklet gibi bir subreddit yoktur belki fakat bir ask reddit bölümü var, ilginç bir soru sorduğunuzda baya yorum geliyor, tertipçilik falan sözkonusu bile olmuyor. reddit'e ben üye bile olmadan otomatik kullanıcı adı verdi. youtube'ta da eşitçil ortam var 15 yıldır üye yeni üye ile eşit.
Burada kıdemlilerin ayrı muamele görmesine bir örnek alabilir miyiz?

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Burada kıdemlilerin ayrı muamele görmesine bir örnek alabilir miyiz?
Buradaki kıdemliler ayrı muamele görüyor demedim ki. Sadece arkadaşa forum sistemine alternatif bir platformdan söz ettim, hepsi bu.

• Beğen
Tepkiler: Anonim
Bisikletforum için Finlandiya karbonu ile tanışmamız bir milattı:koptum:

Ne olduysa, ondan sonra oldu.

Ekleme: Bu mesajımın hemen öncesinde başka birine ait sıkıntılı bir mesaj vardı. Bana Eray Hayta'yı hatırlattı. Yönetim, haklı olarak o mesajı silmiş az önce. Benimki de boşa düştü dolayısıyla. Silinirse alınmam...

Son düzenleme:
Yönetim, haklı olarak o mesajı silmiş az önce. Benimki de boşa düştü dolayısıyla. Silinirse alınmam...

Silinen mesajı görmeden sizinkini okuyunca kafamda çalan melodi şu :

• Beğen
Tepkiler: Scott_Bisikletli
Bir çözüm'den bahsettin de... Bir sorun yoksa çözümden de bahsedilmemeli o zaman, değil mi?

Çözüm demeyelim, alternatif diyelim. Bence reddit, forumlara alternatif.

reddit X (Twitter) a da alternatif bence.

Silinen mesajı görmeden sizinkini okuyunca kafamda çalan melodi şu :

Silinen mesaj neydi? X-Files müziğini ben de severim.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Geri