can onur
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.187
- İsim
- Can Onur
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Leyla ile Mecnun dizisinin fanatiklerindendim. 11 sene önce ilk izleyenlerden olup bugüne kadar 5-6 kere falan baştan izlemişimdir. L&M'in yeni bölümleri tekrar çekildi. Dördüncü sezonun ilk bölümünü izlediğimde bir şeylerin ters gittiğini hissettim. Sonraki bölümlerde dizi tamamen berbat bir alana doğru ilerledi. Bunu benimle birlikte tüm eski fanatikler de fark etti ve sosyal medyadan yönetmene, senariste ve oyunculara söylenmeye başladık. Bir şeyler ters gidiyordu ve müdahale edilemiyordu. Sonra dizinin yeni izleyicileri bizi sözlü linçe başladılar. Azınlıkta kaldık, pes ettik ve diziyi izlemeyi bıraktık. Ne oldu? Dizi devam ediyor ama kötü olarak devam ediyor. Ekşi Sözlük'ü hatırlayın... Orada yazar olmak için bir seviye aranıyordu, herkesi yazar yapmıyorlardı. Şimdi durum nasıl? Berbat bir gramer, saçma sapan geyikler... Onedio'nun ilk haliyle şimdiki halini kıyaslayın. Bu forumdaki durumu da bu örneklere benzetiyorum. Kimse rahatsız olduğu konuda sesini çıkarmazsa, eleştirmezse kalite bozulur ve kötü olan normalleşir. Eleştirilere de açık olalım. Eleştiriler hepimiz için iyidir arkadaşlar.