Scudo Sports

Bisiklet getirmek

noopass

Üye
Tepki
0
Öncelikle merhaba. Belki saçma bir soru olacak ama şahsen benim için önemli. Avrupa yakası (Fatih'te) oturuyorum. Anadolu yakası Kadıköy Kızıltoprak veya dolaylarından bisiklet alıp getirebilir miyim? Aracım yok. Dolayısıyla bisikleti sürerek getirmeyi düşündüm. Şehir hatları vapuruna bisikletle giriş yapılabildiğini internet üzerinden kontrol ettim. Ama Kızıltoprak'tan Kadıköy iskeleye kadar bir şekilde ulaşmak gerekecek. Yolu tam bilmediğimden ötürü burada forumda sormak istedim. Böyle bir şey mantıklımı değilmi. Teşekkürler.

Scudo
Ben taksimden tuzlaya gidiyom arada. Kadiköyden beşiktaşa vapurla geçebilirsiniz direkt.beşiktaşdanda kabataşdan doğru gidersiniz

• Beğen
Tepkiler: Unlicensedrider
Ben bisikleti Kızıltoprakta bir bisikletçiden aldım. Pedallayarak Metrobüs son durağı olan Söğütlüçeşmeye gittim. Durağa girmeden önce bisikletimi katlayip cantasina koydum. Guvenlikten yardim isteyip turnikeden gectim.Kimse hicbirsey demedi. Binerken boş olan metrobüs un ortadaki geniş alanına köşeye koydum. Inerken çok yoğundu. Biraz zorlansak da bazı insanların yardımı ile rahatça yolculuğumuz sona erdi. Sefaköy durağından da eve kadar yine pedalladım.

Gidersin ya dert etmene gerek yok. Bilmediğin yerler için haritadan bak veya ordaki insanlara esnafa sor kadıköye nasıl gidileceğini. ;)

Kızıltoprak mevki iskeleye oldukça yakın mesafede bulunan bir semt. Oradan sürerek Eminönü-Kadıköy iskelesine gidersiniz. Tahminim 10 dk kadar sürer. Eminönü'ne geçtikten sonra Fatih'e ulaşmanız çok zor olmaz :)

• Beğen
Marmarayla da bisiklet taşıyabilirsiniz. Ben defalarca taşıdım. Marmarayın ayrılık çeşme durağı kızıltoprağa çok yakın...

• Beğen
Geri