Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Gezileri Vloglarım

Sen hilside sapagindan sola değil de direk ormana vursaydin (sol taraf tersane) dağ yolundan oturmuş toprak yoldan kaya caddesine tirmanacaktin. Ordan da kaya mezarlarına ineceksin. Gelcek sefere yaparsın. Hatta gelirsen müsait olursam san da eşlik ederim

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Scudo
Sen hilside sapagindan sola değil de direk ormana vursaydin (sol taraf tersane) dağ yolundan oturmuş toprak yoldan kaya caddesine tirmanacaktin. Ordan da kaya mezarlarına ineceksin. Gelcek sefere yaparsın. Hatta gelirsen müsait olursam san da eşlik ederim

Harika olur tabii, birlikte pedallarız rehberliğinde ki çok daha keyifli olur . Bu turu cepten strava app üzerinden şöyle çizebildiğiö kadar yaptım, bilgisayarım yanımda değildi malesef çok detaylı bakamamıştım.
Gelirsem mutlaka pm den yazarım 👍

Antalya'nın kuzeyine doğru çok güzel bir rota keşfettim komoot üzerinden ve sürmeye karar verdim.. Toplam 88km ve 429m tırmanış içeren bu yolda , çekimlerimde farklı açılar ve teknikler deniyorum... takipçilerin isteği üzerine bu defa vlog'u uzun tuttum..
Keyifli seyirler.

Son düzenleme:
Garmin Edge 830 elimize geçmişken hemen inceleyelim dedik...

Turgaycığımı gördüm. Kendisi Merzifonlu olur. Tamer tanıştığınızı bilmiyordum. Canım kardeşim benim. Turgayın bisikleti yağ gibi akıyor Maşallah , testini yapmıştım. Selamımı söyle görüşürsen. :)

Turgaycığımı gördüm. Kendisi Merzifonlu olur. Tamer tanıştığınızı bilmiyordum. Canım kardeşim benim. Turgayın bisikleti yağ gibi akıyor Maşallah , testini yapmıştım. Selamımı söyle görüşürsen. :)

Aleyküm selam, bu ara Antalya'da takılıyor , bazen her gün görüşüyoruz :)
Makinesi tur canavarı 👍

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yepyeni DJI Osmo Action 3 - aksiyon kamerasını inceledim ve elimdeki Osmo Action 1 ile de karşılaştırdım. Güzel şeyler oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Vlogerlar ve yaka mikrofonunu bir şekilde kullanan arkadaşlar için ; giyilebilir model Boya By-Hlm1 ürününü inceledim. Yaka mikrofonum bozulunca biraz mecburiyet oldu tabii.

Antalya'dan çıkıp Batı'ya doğru sürdüm.. Bike Pack ile denemek de istedim ilerideki planlarıma hazırlık tadında..
Rota yarıdan sonra daha sert ve uzun tırmanışlarla dolu. En son iniş ise tüm tırmanışların sonucuydu..

Geri