Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet gezilerinde manzara yerine kendini çekmek

Açılan konuda gereksiz yapılan yorumlarda bir o kadar kırıcı. Forumunda amacı özgür bir platform olması, forum kuralları doğrultusunda isteyen istediği şeyi paylaşır. Daha fazla uzatmayın.

Scudo
Şöyle bir laf duymuştum: "Görgü, yemek masasında hangi yemek için hangi çatalı kullanacağını bilmektir; terbiye ise yanınızdaki yanlış çatalı kullandığında ne yapacağını bilmek."

Yemek yeme yerine resim paylaşma koyarsanız, konumuza uyarlayabilirsiniz...

Gürkan Genç, Minik Gezgin ve Sarıhan Çifti, Canavar Keşifte ki Enes arkadaş, Cahil cesareti, delta adam gibi bir çok kişi. Konuyu okuyunca anladım ki çok büyük ayıplar yapmışlar. Tez zamanda kendinizin bulunduğu resimleri siliyorsunuz. Bir daha olmasın. Birer de konu açıp özür dileyin.

https://i.hizliresim.com/bQ6zNZ.jpg

arkadaşım meseleyi ancak bu kadar çarpıtabilirdin. 10 puan veriyorum sana. @Turan Babacan

@Erdem Musab

Herkes yanlış, sen doğrusun reis tamam sıkma canını.
İstersen senin için profil resmimi de sileyim çünkü köprü tam çıkmamış kendim daha ön plandayım.

Her şeyden önce; bence "üslub" önemli. İletişim kendini iyi anlatabilmek ile olur. Sert kelimeler yazarak karşında mimiklerini göremediğimiz insanın hangi niyette yazı yazdığını bilemeyiz. Onun için yazım kuralında her zaman ilk önce Üsluba'a bakılır.

Arkadaş kimseye hakaret etmiyor ve kimseyi rencide etmiyorsam, köydeki kır eşeğin resmini çeker koyarım kimse de niye bu resmi koydun diye karışamaz.

Sadece manzara resimlerinin paylaşıldığı bir forum istiyorsanız başlığı "bisiklet turlarında çekilen manzara fotoğrafları" isimli bir konu açarsınız. Fikrinizi beğenen insanlar da fotoğraflarını oradan paylaşır. Olay bu kadar basit.

İnsanlara fikirlerinizi dikte eder üslupla yapmayın-etmeyin tarzı bir paylaşım yaparsanız alacağınız ters tepkilere de açık olmalısınız.

ben kendi resmimi böyle paylaşamadıktan sonra hiç eğlencesi kalmazki fotoğraf paylaşmanın.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/08/15/116e28a.jpg

Bu kadar gereksiz bir konu görmedim. Burası sonuçta bir paylaşım platformu isteyen istediğini forum kuralları dahilinde paylaşma hakkına sahip rahatsız olan uzaklaşır bu kadar basit.

Bir konu vardı. Onu hatırladım. Konuda da bisiklet aksesuarlarından rahatsız oluyordu. Milletin aksesuar takmasını istemiyordu. İlk başta süs aksuarları sanmıştım. Jant tellerine takılan boncuklar, rüzgarda uçması için gidon yanlarına takılan püsküller filan sanmıştım. Adam km sayacı, gidon farı, zillerden bahsediyormuş. Neymiş bisiklet aldığın gibi kullanılırmış. Belli takıntılı insan. İyi gene forumda karşımıza çıktı. Böyle takıntılı bir insanla tur atarken grubun içinde çıksaydı. Tur burnumuzdan gelirdi.

Fotoğraf makinesinin de bir yapılış amacı var ama değil mi efenim.... :D

Fotoğraf çeken kişi önce kendi zevki için çeker. Adam kendini orada fotoğraflamak ister, yayınlarken de buna göre yayınlar, emin olun o çektiğinden kat kat fazlası (eğer hafıza kartı ve pil sorunu yoksa) zaten kartında mevcut döner.....

Önemli olan kendini orada belgelemektir....

Yarın turuma çıkacağım beğendiğim otu boku ne var ise çekebildiğim kadar çekmeye çalışacağım mesafe 275 km elbet bir şeyler çıkar. Edirne de ciğer Keşan da da Satır et çekmeden olmaz. :)

@öner yıldırım

Tek elle kaldirip ceksek olur mu? :)

@ihtiyar

Neyi?

10 karakter doldurmak zorunda olduğum için falan filan

@Berke Kazankaya

Hocam bence çok güzel profil resmin :)

Yahu bırakın isteyen istediği gibi gezsin, fotoğraf çeksin. Bakan da istediğine baksın, istediğine bakmasın. Keşke her şey tamam olsa da bi derdimiz bu olsa.

Saygılar.

Tur yazısı okuyucuya empati yaptirabilmeli. Fotoğrafta kendimi yerine koyabilecegim bir figür olmalı ki "lan bu terli, sapsarı dişli (!) herif bile nerelere gitmiş, ben ancak bilgisayar başında pinekleyeyim" diyerek gaza getireyim kendimi. Aksi halde google'da istemediğim kadar manzara mevcut...

@Turan Babacan

Ben de bir iki resimde görünüyorum... :)
Espri bir yana, konuyu büyütmeye gerek yok! Arkadas gezi resimleri, manzaralar görmek istiyor, bazilari kendilerinin gittigi yerlerde gittiklerini, yaptiklarini kanitlmak icin koyuyor, bazilari gurup oldugu icin biribirini cekiyor. Bazilari , benim gibi bisiklete binmekten resim bile cekmiyor, kafasina yaziyor. (oguz da bunlardan birisi.. :) )
Yani kendi tesmi de olur, arkadas resmi de olur, manzara resmi de olur, yaris resmi de olur. Herkes görmek istedigi, okumak istedigi topigi acar....

Bu iki resmin hangisini koyabilirim? Birisinde Col d'Aubisque oldugunu yaziyor. Digerinde cevreyi bilmeyen Col d' Aubisque' te oldugumu zor bilir... :) :)

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10612655_10152604019782660_8268873118299382920_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10550918_10152604021272660_4954197193418329663_n.jpg?oh=c2a515035207ab8b5f5cdbd3c738b2ce&oe=5460D07D&__gda__=1415618856_0c9b906d0a7fdc96ee34ff5c12e2782d

@Gökhan Toros

Bisiklet iki elle havaya kaldirinca rahatsiz edici bir resim oluyormus ya! :)

@ihtiyar

Deneyelim bakalım olacak mı? :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10313408_687135164692782_8163424466250155843_n.jpg

Geri