Scudo Sports

bisiklet giyimi

İç çamaşırsız şekilde giyip üstüne ince bi şort giysek nasıl olur
Bu tip giyim için de çözüm var decathlon'da. Pedli iç tayt var, bolca hava alan delikli bir yapıda. şort veya başka bir kıyafetin içine giyerek konforlu sürüş yapabilirsiniz.

Scudo
(link)

ben aiden bunu aldım altına da tayt giyorum bu mevsimde iyi gidiyor IMG_20250327_211300.jpg

Merhaba, bu haftanın başında ilk bisiklet taytımı aldım ve bir 30 dakika boyunca denedim. Taytın pedinin kalınlığına ve konforuna şaştım kaldım doğrusu! Şimdi kafama takılan, teyit etmek istediğim şey taytı biz iç çamaşırı olmadan mı giyiyoruz ya da iç çamaşırsız mı daha rahat oluyor?
iç çamaşırı olmadan giyiliyor

• Beğen
Tepkiler: brk34
Sezon açılmışken yeni ekipman alayım dedim, kask ve seleye karar verdim gibi, ancak bir de eldiven alayım sitiyorum şu anki decathlondan kısa uygun fiyatlı bir eldiven var memnunum ama eskidi artık önerebileceğiniz kısa eldiven varsa sevinirim, yurtdışı da da olabilir tüm önerilere açığım.

Sezon açılmışken yeni ekipman alayım dedim, kask ve seleye karar verdim gibi, ancak bir de eldiven alayım sitiyorum şu anki decathlondan kısa uygun fiyatlı bir eldiven var memnunum ama eskidi artık önerebileceğiniz kısa eldiven varsa sevinirim, yurtdışı da da olabilir tüm önerilere açığım.
Ben de kask ve eldiven bakıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Jordan red ürünlerin kullan var mı şu yağmurluğu beğendim ama önerir misiniz?

(link)

Geri