Gozlugun amaci zaten ruzgarin goze gelmesini engellemek. Herkesin de yuz yapisi farkli, dolayisiyla denemeden gozluk almak buyuk risk. Ben de shimano aldim ama yuzume uymadi, ruzgar giriyor bir kere kullandim kenarda duruyor...
@Ozan Demirel Ben ilk mesajda ki modelin eski versiyonu olan yani 3 camlısını kullanıyorum. Söylendiği gibi bisikletle durunca buğu yapıyor biraz ama hareket halinde sorun yok. Modeli güzel yüze oturuyor. Camlar kaliteli. Ben tavsiye ediyorum ama önce denemen lazım tabii.
Cratoni element kullanıyorum.Anti fog sayesınde buğulanma yapmıyor.Çok yoğun nefeste yani buffla ağız ve burun kapandığında buğu yapıyor ama saniyesinde çözüyor.Kısaca çok kaliteli hafif değişebilir 3 camlı bir gözlük.Bir çok yüz yapısınada uyumlu.
alıp camını kaliteli bir camla değiştireceğim lakin çerçevesi nasıldır , kullanan var mı ?
yol bisikleti kullandığım için eğik pozisyonda gözden çıkma durumu olabilir mi ?
birde tehlikesi var mı acaba ? kaza yapınca göze batması gibi.
@brstrmn
Kullandığım bir gözlük bu. Ve bence fiyatına göre muhteşem. Gerçi başka gözlük kullanmadım. İlk ve son gözlüğüm şimdilik. Hatta birini kaybetmiştim ve gidip aynısından tekrar aldım.
Yüze oturması çok iyi. Ama camının değiştirilebilir olduğunu zannetmiyorum. Tek parça gibi camlarla çerçevesi.
Şuanki fiyatı da eskisinden 1 lira ucuz olmalı. 14,99 'a almıştım galiba ben.
Tek sorunu fazla sıkması. Yani uzun sürüşlerde kulak üzerine ciddi baskı hissediyorsunuz. Bunun dışında bence güzel gözlük.
Decathlon'dan alacağınız 15 liralık bir gözlük işinizi fazlası ile görecektir. Rüzgar kessin yeter. Eğer daha pahalı bir şey istiyorsanız UV ışınlarına karşı dayanıklı bir modele bakın, Merlin gibi sitelerden bulabilirsiniz