Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet güvenliği

SalihYLDRM

Üye
Tepki
12
İsim
Salih
yaklaşık 1000 TL'ye alıcam ama arkadaşlarım alma önünü kesip alırlar veya çalınır gibi laflar söylediler bende biraz korkmaya başladım 1000 TL verip alcam gelip birisi çalıcak diye bide öyle kalıplı birisi falan değilim 1.65 boyunda 51-53 kilo civarı birisiyim ( zayıfım :D ) yolda giderken birisi önümü kesse alır gider yani :D ne gibi bi güvenlik önlemi alabilirim..

Scudo
hem fener hem şok cihazı olan aletler var köpekleri falan kaçırıyoo hırsızıda kaçıracağından eminim :harika:

önünü kesip alma olayı olacağını sanmam ama ver bir tur bineyimciler olur tabi verirsen alır gider onlarda:D kullanmadığın zamanlarda evinin balkonuna çıkart ve bir yere kilitlemen gerektiği zaman maks. 5-10 dk de işini hallet bisikletin yanına git.

• Beğen
Tepkiler: SalihYLDRM
@SalihYLDRM Birinin senin önünü kesip bisikletini alması nadir görülür. Ginede ben tatmin olmadım diyorsan biber gazı veya şok cihazı taşıyabilirsin yanında. Bu arada arkadaşın dediği gibi kullanmadığın zamanlarda bisikleti kesinlikle dışarıya bırakmanı önermem muhakkak evde tut.

• Beğen
E hocam bizahmet bin liralık bisikleti ortalığa bırakma :)

• Beğen
Ortalıkta bırakmam zaten bisiklete 1000 lira verince gözümün önünden ayırmam :D

@CANOZAN bahsettiğin malzemeden bende var ve inanılmaz faydalı bir alet. Tavsiye edilir.

• Beğen
Tepkiler: CANOZAN
İlçenin futbol sahasında iki serseri kılıklı çocuk gelmişti.(benden 2 yaş küçüklermiş,Ama ben zaten küçük gözüküyorum.)Yanına çağırdılar gitmedim bekledim gelmesini,bisikleti kaça aldın bilmemne.Sonra haraç kesmeye kalktı vermedim.Bakkala gidip bişeyler al falan dedi.Saçlarıma laf etti sana mı sorucam falan dedim.Her zaman yaptıkları gibi küfür ettiler.Eğer tek kişi olsaydı-ki türdeşleri tek olunca korkarlar-ağzını dağıtırdım.Seleyi çıkarmak aklıma gelseydi de.Bisikleti altından kolay kolay alamazlar muhtemelen :D.Çekersin sele borusunu zor durumda kalırsan.Sadece gözdağı vermek için.Zorunlu kalmadıkça şiddet uygulamamalı.

• Beğen
@emrthknr
Bu duruma düşmemek için bu konuyu açtım :D ve bulunduğum semtte böyle tipler dolu

Biber gazı...Kesin çözüm...Rüzgara dikkay et yalnız ters esiyosa sıkıntı...

@SalihYLDRM
Şu ana kadar sadece 50 kuruşumu alabildiler o da 6.sınıftı sanırım :D

Çok şükür bende hiç vermedim bide 1 tur verseneciler var onlara ne yapmak lazım [emoji3]

Geri